Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs sözlükte biri saraya teklif vardi ve bu kivircik elemani bize önerdiler hoca sarayi tercih etti yazmis. Ne kadar dogru tartisilir

Bizim yönetim diyorki " menajerlere aracılara para kaptırmayalım " sonra ona buna 35 verip kâr ettik sanıyorlar.

İmkansız. Galatasaray'ın başarıya doymuş oyuncusu yok. Çoğu oyuncusu 1,5-2 yıllık.
Son yaşanılanlar sonrası şu takımın ve hocanın başardıklarının debdebesini bir düşünmenizi isterim. Bu takım saha içerisinde sandığımızdan çok daha kuvvetli ve öyle rakibin 6 ayda aldığı 5-6 adam ile denkleştirebileceği kadar kolay değil.
Imkanli. Galatasaray uc bes senede bir yeni 11 kurmuyor mu? Ve bu yeni 11'lerle ustuste sampiyonluklar yasamiyor mu? Galatasaray icin gecerli olan baska biri icin niye gecerli olmasin?

Gs sözlükte biri saraya teklif vardi ve bu kivircik elemani bize önerdiler hoca sarayi tercih etti yazmis. Ne kadar dogru tartisilir
Büyük ihtimalle doğrudur geçen hafta genduzinin adı bizimle geçmişti ,menajeri herkese önermiştir bu da belli ki vetolamış fb de kapmış

Bıktım usandım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt