Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seninle aynı fikirdeyim.edecegi 15 şu an
Beklemez zaten o yüzden Napoli'de mutsuz ama gel yedekte otur diye de adam alınmamalı rekabet ortamı için iyi oyuncular alınmalıKanat almayalim demedim ki. Yedek olmali zaten. Sence Noa Lang uslu uslu bekler mi sirasini?
Gıendozi iyi oyuncu zaten sadece abartıldığı kadar büyük oyuncu değil. İlk geldiği zamanki Fred değil mesela onun kadar özelliği yok.7 / 10 gayet iyi demek.
Berkan en fazla 2/10
Eyvah, Dennis de kaçıyor
Oulai 35 m Euro yükleniyor
Fred ilk geldiği sezon bu arada 10/10 bir orta saha performansı sergiledi. Fenerde olduğu için bu kadar düştü eleman doğal olarak. Torreira-Fred ikilisi müthiş olurdu gerçekten, limit yüzünden alamadık Fener'e gitti adam.Gıendozi iyi oyuncu zaten sadece abartıldığı kadar büyük oyuncu değil. İlk geldiği zamanki Fred değil mesela onun kadar özelliği yok.
Bana kalsa yarın indirir fırsat çıkarsa 28’inden sonra fırsatı alırımya gerçekten maliyetli transfere gerek yok
git şunu al leminayı idareli kullan, bi de kanat kirala vallahi yeter fazla bişeye gerek yok ya
O herifin yalanlarını herkes ifşa etti.aralikta fb müthiş demiş,derbiyi fb alır falan demiş.Astrolog Can’ı durdur Gs şampiyon desin Sergie.
ya gerçekten maliyetli transfere gerek yok
git şunu al leminayı idareli kullan, bi de kanat kirala vallahi yeter fazla bişeye gerek yok ya
maliyet olarak da çok daha az olur cidden inanılır gibi değil bu amatörlükler yaKatılıyorum buna. Eğer piyangodan Osimhen, Sane gibi bir isim düşerse önüne kovalarsın ama onun harici hakikaten şöyle Dennis veya onun gibi ucuza genç bi tane defansif orta saha al, bi tane de kanat oyuncusu al teknik, çalımcı. Konuyu kapat.
Berkan 2/10 falan la, maks 3/10 ne 5 i yav abartma gsli diye torpil geçmissin5/10 mu. Yav 5/10 dediğin Berkan'dır işte. O kadar da değil.

Artık yönetim siyasi parti lideri gibi oldu onları gönderebilecek kimse yok inanmıyorum.Neyse en kötü senaryoda Mayıs ayında yönetimden kurtuluruz kötünün iyi tarafından bakalım
Nachi LabaKolpa haber bile yok ana avrat sövelim isteniyor baska bir şey değil. Bu kepazelikten ikrah geldi her donem aynı sey