Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
25 arti 2 m euro olaya bak komedi transfer başarısı mi bu simdi 🙂
Limit yabanci sınırından bagimsiz bu yorumum

Dünyanın en sağlam rotasyonuna sahip Fransa Milli Takımında şans bulan adama da çöp diyemezsin be kardeşim.

Guendouzi burada en az Gedson kadar iş yapar. Neticede ligin kalitesi belli

Genduzi en son iyi oyuncuydu şuan bilmiyorum izlemedim son zamanını ama çöp demek komik kaçıyor.İyi oyuncu ancak çok pahalı.

Kimse çöp demiyor.iyi oyuncu ama abartılacak tarafı yok.kosan mucadele eden bir futbolcu iste.daha üstelenecek tarafı da yok

Bizim ne yapacağımız önemli.

Ayni fikirdeyim.kari gilikli bi topçu

Abi 5/10 denilince niye benim gözümde canlanan şey vasat işte. :asd:

Berkan 4-5/10
Kaan 5.5/10
Sara 6.5-7/10
Lemina ve Torreira 8/10 derim açıkçası

Rice, Valverde, Camavinga gibi isimler de işte 8.5-9-9.5/10 diye gider
8'lik adamlarla Malmö'ye mi ezildik? 😀
Senin rakamlar bizim Lig için ideal ama Avrupa'ya kıyaslarsan çok bonkörsün

Dünyanın en sağlam rotasyonuna sahip Fransa Milli Takımında şans bulan adama da çöp diyemezsin be kardeşim.

Guendouzi burada en az Gedson kadar iş yapar. Neticede ligin kalitesi belli

Çok haklısın Ali Eren bey.

ÜYELERE DUYURU!!!
Forumda Guendouzi'ye çöp diyerek forumun futbol IQ ortalamasını düşürmek İKİNCİ EMRE KADAR yasaklanmıştır.

---GSC YÖNETİMİ---
FAHRİ MOD: PROFESÖR#10 NEDİM SERTEL

Çok haklısın Ali Eren bey.

ÜYELERE DUYURU!!!
Forumda Guendouzi'ye çöp diyerek forumun futbol IQ ortalamasını düşürmek İKİNCİ EMRE KADAR yasaklanmıştır.

---GSC YÖNETİMİ---
FAHRİ MOD: PROFESÖR#10 NEDİM SERTEL

Ismimi degistermeyi istiyorum. Sana özelden mesaj atarsam degistirebilir misin?

kral lafım genduzi iyi topçu diyenlere değil ki, bence de iyi topçu almamalarını isterdim

ama tek transfer yaptılar diye öldük bittik demek mantıklı mı allah aşkına, fbnin her galibiyetinde, her transferinde dünya başına yıkılıyor milletin sıradan oyuncu alsalar bile messi görülüyor serzenişim bundan
Milletin asıl tepki de bizim bu transfer politikamız ve açıklamaların üstüne 2 günde 2 transfer bitirmeleri. Veerman olmadı, 2 haftaya kalmadı Guendouzi bitti deniliyor. Bu isimler de alelade isimler değil ki. O olmasa yerine yine birini bulacaklar demek ki bizim gibi iş bilmez halde plansız son günleri beklemiyorlar.

3 yıldır şampiyon olmamız bizim doğru, onların yanlış yolda olduğunu göstermiyor bugüne göre konuştuğumuzda.

Pamuk ipliğine bağlıyız. 100 kere yazıldı burada. Lemina geçen sezon Wolves ile sorun yaşamasa belki de ittire kaktıra şampiyon yapılmışlardı bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt