Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rapiddeyken alacaktın geçti o trenYönetime bir etkim olsa orta sahaya Lens'ten Mamadou Sangare'yi aldırırdım. Bize çok uyacak bir oyuncu bence.
Maradonayi alacağız oncesinde28ine kadar brugge beklicez ben bunu anlıyorum.
Hala ilgilenilen diğer isimlerden ucuza hallolur.Rapiddeyken alacaktın geçti o tren
Yazdık burda 2 milyondu da dinleyen kim
Artık 25 milyonlar futbol dünyasında çok para değil.25 arti 2 m euro olaya bak komedi transfer başarısı mi bu simdi
Limit yabanci sınırından bagimsiz bu yorumum
8'lik adamlarla Malmö'ye mi ezildik?Abi 5/10 denilince niye benim gözümde canlanan şey vasat işte.
Berkan 4-5/10
Kaan 5.5/10
Sara 6.5-7/10
Lemina ve Torreira 8/10 derim açıkçası
Rice, Valverde, Camavinga gibi isimler de işte 8.5-9-9.5/10 diye gider
Dünyanın en sağlam rotasyonuna sahip Fransa Milli Takımında şans bulan adama da çöp diyemezsin be kardeşim.
Guendouzi burada en az Gedson kadar iş yapar. Neticede ligin kalitesi belli
Birsuru Nedim var burdaVolutary Prof. Nedim hardhand
8'lik adamlarla Malmö'ye mi ezildik?
Senin rakamlar bizim Lig için ideal ama Avrupa'ya kıyaslarsan çok bonkörsün
Çok haklısın Ali Eren bey.
ÜYELERE DUYURU!!!
Forumda Guendouzi'ye çöp diyerek forumun futbol IQ ortalamasını düşürmek İKİNCİ EMRE KADAR yasaklanmıştır.
---GSC YÖNETİMİ---
FAHRİ MOD: PROFESÖR#10 NEDİM SERTEL
Milletin asıl tepki de bizim bu transfer politikamız ve açıklamaların üstüne 2 günde 2 transfer bitirmeleri. Veerman olmadı, 2 haftaya kalmadı Guendouzi bitti deniliyor. Bu isimler de alelade isimler değil ki. O olmasa yerine yine birini bulacaklar demek ki bizim gibi iş bilmez halde plansız son günleri beklemiyorlar.kral lafım genduzi iyi topçu diyenlere değil ki, bence de iyi topçu almamalarını isterdim
ama tek transfer yaptılar diye öldük bittik demek mantıklı mı allah aşkına, fbnin her galibiyetinde, her transferinde dünya başına yıkılıyor milletin sıradan oyuncu alsalar bile messi görülüyor serzenişim bundan