Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.238
- 21.091
- 2.663
Müziği koymuşlar efsane olmuş efsane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O fb Ali denen beceriksizin fbsiydi. Her sene keşke sadece rakip onlar olsa. Cevat hoca ile Hamza Hamzaoğlu ile de şampiyon olduk.hocayı bende çok beğenmiyorum ama Okan hocanın en büyük fantezisi febeye çakıp şampiyon olmak
Sallama çay çok iciyormusSöyle biraz az sallasin
Aynen o,kırmızı penaltı jokerleri de cabasıBir de faullü girip verilmediklerini hayal et.
Cafer artık sakin olur musunşampiyon olamasak da herkes bi rahatlasa
Nerde indirdin yaw 5 adamı transferin son günü getirdinşunu unutuyorsunuz ama
sürekli başarısız olanın daha acele iş yapması her zaman normaldir
sen de 13. olduğunda pat pat indirdin ertesi yaz
bu hayatın doğasında var
sen okanla cevat hocayı ve hamzayı bir tutuyorsan sana diyecek kelime yokO fb Ali denen beceriksizin fbsiydi. Her sene keşke sadece rakip onlar olsa. Cevat hoca ile Hamza Hamzaoğlu ile de şampiyon olduk.
Hasan Şaş? Sen misin hoca?Burda bizimle adı geçince de dediğim için rahatça yazıyorum Goundizi kötü futbolcu arkadaşlar. Saçlarından dolayı ekranda ister istemez ilgi çekiyor ,saga sola salakça koşturmaktan başka yaptığı bir şey yok.
Biliyorum herkes transfer istiyor ama şundan emin olun bizim ilk 11'imiz gerçekten şahane. Türkiye sınırları içerisinde rakibimiz olmadığı gibi Avrupa'nın da sayılı kadrolarındanız. Tek sıkıntı takımda alternatif olmayan yerler var ,ve her geçen gün yarım olan alternatifler de takımdan ayrılıyor.
2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O tam olmak ya da olmamak arasında kaldıUmarım biz değilde Hasan şaş haklı çıkar
Onların bile yarısı beğenmezken hem de.bazı Galatasaraylı !!! arkadaşlar genduziyi febelilerden daha çok övüyorlar ki febelilerin çoğu ihtiyaçları olduğuna inanmıyor buna.Şu sonuç çıkıyor ya febeliler futboldan anlamıyor yada bizdeki bazı Galarasaraylı arkadaşlar
yok bazı üyeler sen transfer sezonlarıdna burda çok aktşif olduğun için farketmişsindir sadece febe transferlerinde ortaya çıkıp febe transferlerini övüyor.Sonra yine kayboluyorlarOnların bile yarısı beğenmezken hem de.