Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok bazı üyeler sen transfer sezonlarıdna burda çok aktşif olduğun için farketmişsindir sadece febe transferlerinde ortaya çıkıp febe transferlerini övüyor.Sonra yine kayboluyorlar
Krasicten beri alıştık.ve adamlar ortasaha ile 9.5 numara için para ayırmışlar.birini alacakları aşikardı.goundozi aman aman bi oyuncu değil.bos Gsli abartmasi

Hasan Şaş? Sen misin hoca?
Hasan Şaş'ın yorumları benzer ama italyadaki hocası da benle aynı minvalde düşünüyor. Neyse gelsin görürüz zaten . Tek sıkıntı yaptığı insanlık dışı faulleri çalamayacak Türk hakemlerinin olması.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan Şaş'ın yorumları benzer ama italyadaki hocası da benle aynı minvalde düşünüyor. Neyse gelsin görürüz zaten . Tek sıkıntı yaptığı insanlık dışı faulleri çalamayacak Türk hakemlerinin olması.

Bence kırmızı görür burda.itici herif çünkü hakemler için bile

büyük topçu yav lazio eşşeği bunu 30 a bırakırsa yazık eder

Bol bol kollanır. Ben beğenirim ve bize lazımdı. Hayırsız olsun fbye..

Ugurcanin transferinden beri (36 M euro) bu yonetim ve trabzon arasindaki parasal konusmalar beni rahatsiz etmekte

Transfer dönemleri GSlinin cehennemidir net

Bizim ana sorunumuz yillardir kaliteli networku olan bir sportif direktor.

Madem beceremiyorsunuz, Gardiye sozlesme veren o yapsin.

Zaten Okan buruk Kavukcu ve Gardi aralari iyi.

Nerde indirdin yaw 5 adamı transferin son günü getirdin

Geçen yaz elinde 150 milyon varken bile aldığın 5 adamın 2sini son hafta getirebildin

o yaz 7 ağustos itibariyle biten transferler: kazımcan, abdülkerim, dubois, oliveira, mertens, torreira

5 tanesi o tarih itibariyle direkt ilk 11e girecek oyuncular 7 ağustos itibariyle gelmiş, son gün gelenler ise ross, yusuf, mata gibi yedek olacakları belli adamlarla rashica ve icardi idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt