Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manunun o.saha rotasyonuna baktığınız zmn ugarteyi vermeyecekleri anlaşılıyor ztn

Oyalama için ortaya atılmış bi isim

Sokayım fenere

X,Y, Z alsın fark etmez benim en kızdığım konu 5 ay boyunca transfer için ön hazırlık yapıp alabilirsin

Yıldız olur yıldız olmaz A planın B planın C planın olur

Senelerdir ben bu plansızlıktan bıktım hep aynı şeyleri yaşıyoruz

Bir kez doğruları yapsak ne farkı olduğunu görsek belki cok daha başarılı bir kulüp olabilme ihtimalimiz varken halen aynı yanlışlarla rakiple kendimizi kıyaslıyoruz

Aslında bizim en büyük rakibimiz Fener degil iş bilmez yöneticiler

Okan Hocam yine bir 30 salar piyasaya ama oyun kalitesi değişir mi, sanmıyorum.

Çok haklısın Ali Eren bey.

ÜYELERE DUYURU!!!
Forumda Guendouzi'ye çöp diyerek forumun futbol IQ ortalamasını düşürmek İKİNCİ EMRE KADAR yasaklanmıştır.

---GSC YÖNETİMİ---
FAHRİ MOD: PROFESÖR#10 NEDİM SERTEL
Sahte bildiri yayınlayarak, üyeleri kandırmaya yeltendigin için gereken yapılacaktır

şunu unutuyorsunuz ama

sürekli başarısız olanın daha acele iş yapması her zaman normaldir

sen de 13. olduğunda pat pat indirdin ertesi yaz

bu hayatın doğasında var

allah erden timur'dan razı olsun

yoksa o hayatın doğasını tersten görürdük

bu yönetim 40 kere gelse 40'ında da 13. olan takımı ayağa kaldıramaz

Fb neden tüm parayı o herife basıyor ben esas bunu anlamadım? Hollandalı herifin adı çıktığında da anlamamıştım, hadi o herif pasörmüş falan dendi de, bunu hiç anlamadım.

Elzem orta saha ihtiyacı yoktu ki onların? O zaman ya Fred ayrılıyor, ya da İsmail ile ilgili bilmediğimiz bir gelişme olmuş olabilir bence. Edison'u daha yeni aldılar o ayrılırsa da mantıksız.

Oyuncu iyi ama hamle gereksiz bir bütçe öldürme işi olmuş. Daha elzem ihtiyaç olan yerler varken.

Her sene şmp olup şlye katılıp para basıyoz x topçuyu hangi parayla alıyolar diyolar

Kendilerinde ne şmp ne de şl var bizden daha çok para harcıyolar tek ses yok

Musabayla genduziyi eklediğinde 120 milyon euro harcamış oluyolar ki nkunkuyla sörlotha da 30-40 ar teklif etmişler 200 m harcamış olacaklar realle city bu kadar harcayamıyo

ifbin asil ana problemi forvetti bana gore

Napip edip Sorloth alsalardi ozaman problemler baslardi.

Guendouzi ne topclass ne cop oyuncu

verilen rakam da fazla

fenerin orta sahasında top yapan adama ihtiyaç vardı

hakan gelseymiş bunların orta saha sorunu çözermiş

guendizi iyi topçu ama bunlarında derdine derman olmayabilir

bunların stoperleri ve ön liberoları kazmanın önde gideni

her baskıda altlarına sıçıyorlar

Genduzi cresponun 1 level üstü bir adam bonus kafalı diye şişirildi bu kadar yoksa bir numarası yok. Fred çok daha iyi oyuncu

Ula fener baskansiz dokturuyor biz kimlere bakiyoruz

o yaz 7 ağustos itibariyle biten transferler: kazımcan, abdülkerim, dubois, oliveira, mertens, torreira

5 tanesi o tarih itibariyle direkt ilk 11e girecek oyuncular 7 ağustos itibariyle gelmiş, son gün gelenler ise ross, yusuf, mata gibi yedek olacakları belli adamlarla rashica ve icardi idi
Katılıyorum hatta Seferovic gelmişti pek tutmayacağı anlaşılınca ve Icardi fırsatı çıkınca Icardi de alındı. Bence daha iyisi yapılamazdı 13. bitirmiş bir takım için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt