Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazardan aldım genduzi

eve geldim

1767461819538.webp

Temel sorunumuz hoca. Şu an torreira yedeği yok, olanın da sözleşmesini feshettik. Hala Kaan oyuncu sanılıyor. Bunun tek müsebbibi hoca, maalesef. Kankisini de aldırmış yönetime..

Karşı taraf, şampiyon olmak zorunda. Çünkü yazın seçim var, kaybederse başkanları hapsi boylayacak, kazanırsa maalesef kendisine kimse dokunamaz. Bakın son cümleyi ben demiyorum, bu ülkenin önemli/önemsiz gazetecileri söylüyor.

Vurup iyice kaosa itmek varken, Okan’ın fantezileri ile uğraşıyoruz.

Allah sonunuzu hayretsin.

Genduziyi vetolayıp orta sahaya aptal oğlu aptalın birini hem de 30 milyona alırlarsa istiklal mahkemelerinin kurulmasını talep edicem yetti artık

bazı Galatasaraylı !!! arkadaşlar genduziyi febelilerden daha çok övüyorlar ki febelilerin çoğu ihtiyaçları olduğuna inanmıyor buna.Şu sonuç çıkıyor ya febeliler futboldan anlamıyor yada bizdeki bazı Galarasaraylı arkadaşlar

Gündizi Torreira’nın ikamesi. Boşuna garip garip açıklamalara gerek yok. Kim alırsa iyi transferdir.

Frattesi ismi bugün çıkmadı.
Geceye doğru düşer

Genduzi ve ismaille bütün 2. topları toplarlar nkunku taliska ve asensio da işi bitirecek kalitedeler bu kodumun liginde barca olmaya gerek yok biz de 3 sene böyle şmp olduk

Temel sorunumuz hoca. Şu an torreira yedeği yok, olanın da sözleşmesini feshettik. Hala Kaan oyuncu sanılıyor. Bunun tek müsebbibi hoca, maalesef. Kankisini de aldırmış yönetime..

Karşı taraf, şampiyon olmak zorunda. Çünkü yazın seçim var, kaybederse başkanları hapsi boylayacak, kazanırsa maalesef kendisine kimse dokunamaz. Bakın son cümleyi ben demiyorum, bu ülkenin önemli/önemsiz gazetecileri söylüyor.

Vurup iyice kaosa itmek varken, Okan’ın fantezileri ile uğraşıyoruz.

Allah sonunuzu hayretsin.
hocayı bende çok beğenmiyorum ama Okan hocanın en büyük fantezisi febeye çakıp şampiyon olmak

Milletin asıl tepki de bizim bu transfer politikamız ve açıklamaların üstüne 2 günde 2 transfer bitirmeleri. Veerman olmadı, 2 haftaya kalmadı Guendouzi bitti deniliyor. Bu isimler de alelade isimler değil ki. O olmasa yerine yine birini bulacaklar demek ki bizim gibi iş bilmez halde plansız son günleri beklemiyorlar.

3 yıldır şampiyon olmamız bizim doğru, onların yanlış yolda olduğunu göstermiyor bugüne göre konuştuğumuzda.

Pamuk ipliğine bağlıyız. 100 kere yazıldı burada. Lemina geçen sezon Wolves ile sorun yaşamasa belki de ittire kaktıra şampiyon yapılmışlardı bile.

şunu unutuyorsunuz ama

sürekli başarısız olanın daha acele iş yapması her zaman normaldir

sen de 13. olduğunda pat pat indirdin ertesi yaz

bu hayatın doğasında var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt