Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda bizimle adı geçince de dediğim için rahatça yazıyorum Goundizi kötü futbolcu arkadaşlar. Saçlarından dolayı ekranda ister istemez ilgi çekiyor ,saga sola salakça koşturmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Biliyorum herkes transfer istiyor ama şundan emin olun bizim ilk 11'imiz gerçekten şahane. Türkiye sınırları içerisinde rakibimiz olmadığı gibi Avrupa'nın da sayılı kadrolarındanız. Tek sıkıntı takımda alternatif olmayan yerler var ,ve her geçen gün yarım olan alternatifler de takımdan ayrılıyor.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güney Amerika'dan da oyuncu bakılabilir adamların sezonu hazır bitmiş şuan

Bir de faullü girip verilmediklerini hayal et.
Aynen o,kırmızı penaltı jokerleri de cabası

10 osları var 11.yi alıyolar

20 tane kanatları var yazın yanlış adam aldık diyip şimdi 2 tane daha alarak yanlışı tolere etmeye çalışıyolar

Biz de izliyoz club brujun mrujun keyfi gelecek de 28inde onyedikayı 30a vermeye ok olacak pehhhhhh

şunu unutuyorsunuz ama

sürekli başarısız olanın daha acele iş yapması her zaman normaldir

sen de 13. olduğunda pat pat indirdin ertesi yaz

bu hayatın doğasında var
Nerde indirdin yaw 5 adamı transferin son günü getirdin

Geçen yaz elinde 150 milyon varken bile aldığın 5 adamın 2sini son hafta getirebildin

Goundouzi bi torreira da degil.istediginiz kadar övün,ki torreirayi cok tutan biri bile değilim

Burda bizimle adı geçince de dediğim için rahatça yazıyorum Goundizi kötü futbolcu arkadaşlar. Saçlarından dolayı ekranda ister istemez ilgi çekiyor ,saga sola salakça koşturmaktan başka yaptığı bir şey yok.

Biliyorum herkes transfer istiyor ama şundan emin olun bizim ilk 11'imiz gerçekten şahane. Türkiye sınırları içerisinde rakibimiz olmadığı gibi Avrupa'nın da sayılı kadrolarındanız. Tek sıkıntı takımda alternatif olmayan yerler var ,ve her geçen gün yarım olan alternatifler de takımdan ayrılıyor.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hasan Şaş? Sen misin hoca?

bazı Galatasaraylı !!! arkadaşlar genduziyi febelilerden daha çok övüyorlar ki febelilerin çoğu ihtiyaçları olduğuna inanmıyor buna.Şu sonuç çıkıyor ya febeliler futboldan anlamıyor yada bizdeki bazı Galarasaraylı arkadaşlar
Onların bile yarısı beğenmezken hem de.

Yaw bizim gecen seneki duran top gollerine bu sene noldu? Bir de antrenor mu transfer etsek?

Aynı fabrikanın ürünleri. 3ü de şampiyon.. Avrupa’da ise başarısız. Bu arada Cevat hocanın ilk adam olma iddiası hiç olmadı. Hamza da Erden başkanla yolları kesilmediği için kaderine küssün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt