Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gıendozi iyi oyuncu zaten sadece abartıldığı kadar büyük oyuncu değil. İlk geldiği zamanki Fred değil mesela onun kadar özelliği yok.
Fred ilk geldiği sezon bu arada 10/10 bir orta saha performansı sergiledi. Fenerde olduğu için bu kadar düştü eleman doğal olarak. Torreira-Fred ikilisi müthiş olurdu gerçekten, limit yüzünden alamadık Fener'e gitti adam.

ya gerçekten maliyetli transfere gerek yok

git şunu al leminayı idareli kullan, bi de kanat kirala vallahi yeter fazla bişeye gerek yok ya
Bana kalsa yarın indirir fırsat çıkarsa 28’inden sonra fırsatı alırım

Asıl fırsat böyle olur eksik mevki olmaz sonraki süreçte fırsat olursa olur olmazsa olmaz modunda takılırdık

Arsenal 22 gunde 4 degisik turnuvada 7 mac oynayacak ki rakiplerin arasinda Chelsea, Lpool, Inter ve ManU da var. Hem PL'de hem CL'de lider. Bizimkiler kadro derinligi yaratmak yerine maclar ertelensin diye ugrasiyorlar.

ya gerçekten maliyetli transfere gerek yok

git şunu al leminayı idareli kullan, bi de kanat kirala vallahi yeter fazla bişeye gerek yok ya

Katılıyorum buna. Eğer piyangodan Osimhen, Sane gibi bir isim düşerse önüne kovalarsın ama onun harici hakikaten şöyle Dennis veya onun gibi ucuza genç bi tane defansif orta saha al, bi tane de kanat oyuncusu al teknik, çalımcı. Konuyu kapat.

Nedim cafer ve Hasan abiyle aynı fikirde etti bizi yönetim ve taraftarin fb transferlerine yaklasimi

Katılıyorum buna. Eğer piyangodan Osimhen, Sane gibi bir isim düşerse önüne kovalarsın ama onun harici hakikaten şöyle Dennis veya onun gibi ucuza genç bi tane defansif orta saha al, bi tane de kanat oyuncusu al teknik, çalımcı. Konuyu kapat.
maliyet olarak da çok daha az olur cidden inanılır gibi değil bu amatörlükler ya

bunlara son gün şöyle bişey bile çakabilirler o derece işbilmezler

1767460905996.webp

Icardi fırsatı çıktığında tek kulvarda gidiyorduk Seferovic + Gomis vardı

Osimhen fırsatı çıktığında Icardi + Batshuayi vardı

Fırsat budur eksik mevkin olmaz önüne düşerse alırsın

Ama son gün fırsat çıksın , fiyat ucuzlar dersen kol gibi para girer ya da kazmanın birini sokarlar.

Pazartesi ts ye kaybedersek haberler sıklaşır. Tabi olacağından değil, taraftarın tepkisini azaltmak için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt