Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiziksel olarak bitik zaten Avrupa’da iş yapmıyordu bizim ligde 45-60 dakika çıkarıyor birde hakemler zaten karışmıyor rahat takılıyor
Kafaya Uçan tekme atıyor. Arkadan formayı çekiyor birşey vermiyorlar rahat rahat takılıyor. Bizim maçta ismini duymadim

Kafaya Uçan tekme atıyor. Arkadan formayı çekiyor birşey vermiyorlar rahat rahat takılıyor. Bizim maçta ismini duymadim
Sol ayağı iyi herifin.serdar gurler gibi 35 lik sagbekleri ve ndidiyi gorunce affetmiyor

Syzmanski ilk sezon bundan daha iyiydi o ayri

Bizimkiler yine çuvallayacak gibi transferde. Fenerbahçe eksiklerini erkenden kapatırken bizimkiler kayak yapmakla meşgul. İşler kötü giderse taraftar da kayacak haberleri yok.

4 - 5 maça baktım daha gol attığına şahit olmadım.
Mesela Chelsea da öyle. Delap mıdır nedir o paralara sittin sene etmez.
Isakta aynı şekilde bence o paraların topçusu değiller kendi jenerasyonunda bence osimhen en iyisi olacak bizim topçumuz diye demiyorum ama haland ve mbappe rakibidir benim gözümde fazlası olduğu yönleri de vardır keşke çok çok iyi bir oyuncu grubuyla izleyebilsek sane gibi 2-3 topçu daha olsa ahh ahhh

Bi yerde iyi oluyo transfer işleri.kafa dagitiyoz😊

Psvdeki gibi değilmiş orda ama özgüven kaybı yaşamış forumda öyle diyolar

Ben napoli atalanta maçını izledim ileri sara sara son halini görmek için gol de attı kafayla ama oyun olarak ne bilim çok silikti

Bizde ahmed kutucu oyuna girince bu gsnin topçusu değil diyon ya lang da oranın ahmed kutucusu gibiydi belki burda tekrar toparlar bir sorun var ama ne olduğunu tam tespit edemedim
Tipe bakınca ilk mentali merak ediyor insan. Bu arada başarılı olduğu Eredivisie ile ligimiz aynı bu yüzden burada domine edebilir. Bu arada 10 numara olarak bakıyorum.

Düşündüm de Yunus var. Abi bize Mc Tominay tarzı bir oyuncu lazım esas ya. Senin Al Ittihad lıyı alalım, sende komisyon al hem 👀😍

Bence biz iyi isimler alıcaz gene işin sonu gardiye çıkar bi 10 güne akıbetimiz belli olur

Fener de Arsenal gibi 11 oynayabilecek topcularla dolduruyor kadroyu. Bir de boyle deneyelim diyerek.

olm su genduzi ama bizim taylan cikaldaolu kadroya karsi oynamisti la

onda da iyi gözükmüstü ama 4 tane attik adamlara

piyasa öyle bir hale geldi ki kim ne kadar ediyor hic bilmiyorsun

o paralara kesinlikle istemezdim bu herifi

Herşeyden biraz var hicbirseyden tam yok denilen bir topçu bence
Nasıl topçu olduğundan ziyade Talisca, Asensio, Kerem gibi defans yardımı yapamayan oyuncuların olduğu bir takım için İsmaille iyi ikili olabilirler, pres vs konularında

Top kullanma konusunda zayıf kalan bir orta saha olur.

olm su genduzi ama bizim taylan cikaldaolu kadroya karsi oynamisti la

onda da iyi gözükmüstü ama 4 tane attik adamlara

piyasa öyle bir hale geldi ki kim ne kadar ediyor hic bilmiyorsun

o paralara kesinlikle istemezdim bu herifi
O maçta taylan berkan ortasaha cicaldau daha ilerde oynadı üstelik

Marsilya deplasmaninda iyiydi goundouzi.orda da van anholt ağzına etti

Cicaldau orda da gol atiyodu az kalsin

Yav bu cicaldauyu düşününce de efkar basıyor aga.iyi niyetli efendi adamdı hey gidi

Barcelona macinda skor yapar dedim ama asist yaptiydi marcaoya

fb için bir 11 yapalım hemen

semedo-skriniar-osurukwalde-a.brown
-------------alvarez-----------------------
-------ismail------goundozui-------------
-asensio-----nkunku--------lookman----

fred
talisca
duran
en nesryi
kerem
çağlar
mert düldül
levent

hayırsız olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt