- 4 Ağustos 2009
- 90.738
- 71.911
- 5.188
Tedesco hoca asensiyoyu derin oyun kurucu yapmasın Azizim enderin oyun kurucumFenere derin oyun kurucu lazım, Gundüz de düz oyuncu.
Ismail-asensio-gunduzi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tedesco hoca asensiyoyu derin oyun kurucu yapmasın Azizim enderin oyun kurucumFenere derin oyun kurucu lazım, Gundüz de düz oyuncu.
Yav orda da herif golu attı.kasimpasa maçı ve trabzon maclarinda da iyiydi bak adam.Cicaldau Beşiktaş maçında tuvallete gitmeyecekti.
Aynı tarz adamları topluyorlar. Sağlam bir Lemina Fb ye çağ atlatır mesela. Lemina hem iyi bir derin oyun kurucu hem ön libero hem de iki yönlü orta saha. Bu arada bizimde yeni bir Lemina bulmamız gerekiyor.İsmailin magriblisi işte
Nebicim orta saha lan bu. Hepsi aynı işi yapiyorfb için bir 11 yapalım hemen
semedo-skriniar-osurukwalde-a.brown
-------------alvarez-----------------------
-------ismail------goundozui-------------
-asensio-----nkunku--------lookman----
fred
talisca
duran
en nesryi
kerem
çağlar
mert düldül
levent
hayırsız olsun
Gotu ağır onun daTedesco hoca asensiyoyu derin oyun kurucu yapmasın Azizim enderin oyun kurucum
Ismail-asensio-gunduzi
Su orta saha her mac max 1 gol demekfb için bir 11 yapalım hemen
semedo-skriniar-osurukwalde-a.brown
-------------alvarez-----------------------
-------ismail------goundozui-------------
-asensio-----nkunku--------lookman----
fred
talisca
duran
en nesryi
kerem
çağlar
mert düldül
levent
hayırsız olsun
Mainoo dan aşağısı kesmez diyorlar daUgarte gelsin yarın iş başı yapsın.
Asensio yu ne kadar önde oynatırsa o kadar skora katkı sağlıyor. Ferrariyi bakkala giderken kullanmak gibi bir şey olur Muradım Rubens BarrichellomTedesco hoca asensiyoyu derin oyun kurucu yapmasın Azizim enderin oyun kurucum
Ismail-asensio-gunduzi
Salihim bakıyorum da yine mangalda kül bırakmıyorsunMainoo dan aşağısı kesmez diyorlar da
Bence şöyle bi kephren thuram hiç yoktan oluverse güzel olur
O yuzden başlarına gelmeyecek kalmayacak merak etmeAldıkları oyuncuların kaliteli ya da kalitesiz olması çok sorun değil.
Şu anki oluşumda, bu siyasi baskılarda. Bizim kadroda yer alan oyuncular çok üst düzey performans vermediği sürece bizim işimiz çok zor.
Şu dönemde futbolu konuşmak, transferleri yorumlamak çok mantıklı gelmiyor.
Tarihin hiç bir döneminde tff nin bir kulübe düşman olduğu bir dönem olmamıştır.
Algılarla Galatasaray’ı ve Galatasaraylı insanları bu kadar mesnetsiz suçlanılan bir dönem olmamıştır.
Yani bu kadar vasıfsız bir yönetimle işimiz zor.
Bakalım neler olacak…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Avrupa macinda denemisti belli olmaz Azizim Can LeklerkimAsensio yu ne kadar önde oynatırsa o kadar skora katkı sağlıyor. Ferrariyi bakkala giderken kullanmak gibi bir şey olur Muradım Rubens Barrichellom![]()
Mecburiyetten denedi Muradım sarkık liberom cms jantımAvrupa macinda denemisti belli olmaz Azizim Can Leklerkim![]()
Sezon başı hazırlık maçında da hücum olarak varklık gösterememişti Gundeuzi.O maçta taylan berkan ortasaha cicaldau daha ilerde oynadı üstelik
Marsilya deplasmaninda iyiydi goundouzi.orda da van anholt ağzına etti
Cicaldau orda da gol atiyodu az kalsin
Doğrudur.ya zaten benim tutmadığım bi oyuncu.ben torreiraya bile çok küfür bi eden bi insanım.bu çingeneyi nasıl beğeneyim abiSezon başı hazırlık maçında da hücum olarak varklık gösterememişti Gundeuzi.