Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.939
- 12.209
- 1.783
28 Ocak yem, bu gerçekle yüzleşmemiz gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onların hepsini alıyorsa boşuna para harcamayalım.Fener gunduziyle fofanayla nkunkuyla sorlothla ayni anda pazarlik yürütüyor. Bizimkiler de haftaya transfer toplantısı yapacakmış.
Lokal anestezi yaparlar öyleyse Alim cerrahi müdahalemHaftaya toplantı var, oyuncular masaya yatırılacak.
Torreira ugarte çok iyi 2 li olur be. Birde 10 No alsak güzel olurdu
Opsiyonlu calisiyorlar birer tanesini alacaklar. Gunduziyle nkunku gibi.Onların hepsini alıyorsa boşuna para harcamayalım.
Onu da alabilecek miyiz emin değilim imza atmadan inanmam.ilk transferimiz 18 yaşına bassın da alalım nöbeti
40 yıl nöbet tuttuk böylesini tutmamıştık
en doğru isim transferin son günü 20 milyon € göztepeden dennisEyvah
"Aceleci olmayacaklar"
"en doğru isim alınacak"
20 veren 35 m euro'ya Oulai'yi alır.en doğru isim transferin son günü 20 milyon € göztepeden dennis

Yaparlar yaparlar, ama lokal anestezi mi yaparlar yoksa başka bişey mi orasını bilemem Azizim.Lokal anestezi yaparlar öyleyse Alim cerrahi müdahalem![]()
Severiz son gün Uğurcan dan alışkınız Umudum20 veren 35 m euro Oulai'ye verir.![]()
Zaten ondan diyorum antrenmanlıyız bu sefer şaşırmayız.Severiz son gün Uğurcan dan alışkınız Umudum![]()
1-BissakaGeniş listede var