- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Söyle olabilirİki tane orta saha alacaksak olur
U23 kesici
Fratessi
Lang
Lemina stoper + os rotasyonu
1-2 yerli rotasyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Söyle olabilirİki tane orta saha alacaksak olur
İngiltere'den ciddi bir teklif var yazılıyordu fakat Okan hoca kadroda tutacak diyip teklifler reddediliyormuş haberleri çıkmıştı acaba pazarlama kozu olarak mı kullanıyoruz.Frattesi Inter yaptığı dönem ülkede en potansiyelli görünen adamdı.
Fena da başlamadı ama 11 oyuncusu olamadı, daha kötüsü bu adam da Sara gibi değil mi
Ne amaçlıyoruzu bir ben anlamıyorum ya da Sara’ya cidden teklif var ve salıcaz.
Önce iki adamımızı bir yumrukta yere çarptı, sonrada dev gibi bir adamı yerden yere çaktı, bu adam kurşun geçirmez patronFratesiiiiiiiiiiiiii
Thurama 50+ cekerlerBeğendiğim bir oyuncu mesela Guendouzi'den daha fazla beğenirim ama bu oyuncu da 30-35 milyon euro bonservis verilecek özellikte bir oyuncu değil. Bu paralar gözden çıkaracaksak o oyuncunun bir çok yönden ciddi özellikleri olması lazım. Mesela bu paraları vereceksek potansiyeli de düşününce Mainoo, Andrey Santos, Thuram gibi adamlara bu parayı veririm.
kaç para ulan bi barella
Hakan sinirden geberecek
20 eder Frattesi de 35 etmez. Frattesi için verilebilecek para 5 milyon kiralama+ 15 milyon euro zorunlu satın almadır. 35 milyon eurolar Mainoo gibi wonderkid potansiyellere verilmeli.He 35 milyon he
20 etmeyecek heriflere 35 aynen
Hakan'a yönetim şundan çekiyor resmen
Lemina 'yı sezonun kalanında ideal takımda kaç maçta ilk 11 olarak düşünüyoruz ki renktaşım? Şampiyonlar Ligi'nde Atletico ve City maçlarında bir de ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş deplasmanlarında ilk 11 de Torreira 'nın yanında oynadı diyelim sezonun geri kalan 20 küsür maçında bence ideal orta saha Sara/İlkay 'dan birinin yanında Torreira 'nın olduğu önde Yunus 'un olduğu orta saha kurgusufratessi daha cok 8/10 degil mi? Bize 6/8 lazim bence Leminayi stoperde düsünüyorsak