Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frattesi Inter yaptığı dönem ülkede en potansiyelli görünen adamdı.

Fena da başlamadı ama 11 oyuncusu olamadı, daha kötüsü bu adam da Sara gibi değil mi

Ne amaçlıyoruzu bir ben anlamıyorum ya da Sara’ya cidden teklif var ve salıcaz.
İngiltere'den ciddi bir teklif var yazılıyordu fakat Okan hoca kadroda tutacak diyip teklifler reddediliyormuş haberleri çıkmıştı acaba pazarlama kozu olarak mı kullanıyoruz.

Biri şu simitçiden alsın yetkiyi saçma sapan adamlara para saçıyor.

Beğendiğim bir oyuncu mesela Guendouzi'den daha fazla beğenirim ama bu oyuncu da 30-35 milyon euro bonservis verilecek özellikte bir oyuncu değil. Bu paralar gözden çıkaracaksak o oyuncunun bir çok yönden ciddi özellikleri olması lazım. Mesela bu paraları vereceksek potansiyeli de düşününce Mainoo, Andrey Santos, Thuram gibi adamlara bu parayı veririm.
Thurama 50+ cekerler
Mainoo gelmek istemez bence

kaç para ulan bi barella
607998852_1473759177441612_6405172067805549155_n.webp

Gardiyle draculaya bağımlı olduğumuz sürece daha çok söveriz

bi 40 milyona da defansif birini alacagiz iste

Frattesi haberinin doğru olduğuna ihtimal vermiyorum hele ki zorunlu satın alma 35 milyon imkansız bu enayiliği Araplar bile yapmaz
Bu sezon toplamda 200 dk bile oynamamış adama kim verir 35 i

fratessi daha cok 8/10 degil mi? Bize 6/8 lazim bence Leminayi stoperde düsünüyorsak
Lemina 'yı sezonun kalanında ideal takımda kaç maçta ilk 11 olarak düşünüyoruz ki renktaşım? Şampiyonlar Ligi'nde Atletico ve City maçlarında bir de ligde Fenerbahçe ve Beşiktaş deplasmanlarında ilk 11 de Torreira 'nın yanında oynadı diyelim sezonun geri kalan 20 küsür maçında bence ideal orta saha Sara/İlkay 'dan birinin yanında Torreira 'nın olduğu önde Yunus 'un olduğu orta saha kurgusu

Bence ihtiyacımız olan elimizde hiç olmayan oyunun 2 yönünü de oynayabilen bir merkez orta saha Frattesi de direk bu oyuncu olmasa da en azından direk 6 numara almaktan daha mantıklı geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt