- 6 Eylül 2014
- 95.395
- 65.905
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thuram zor ya o dönem ismi geçtiğinde bi şekilde çözmek lazımdı benceYok thuram ya da maino gelsin
Lang ya da lookman ok
Ama tell de gelsin
Juventus frattesi ile takasta kullanmayı dusunduyse vazgeçilir oyuncu demekkiThuram zor ya o dönem ismi geçtiğinde bi şekilde çözmek lazımdı bence
Ben de sunu fark ettim Tekke cidden iyi topcuydu ama dusundugumden cok daha sayginmis futbolcular arasinda..
" Senden iyisi gelene kadar sus " muhabbetlerinde kime denk gelsem Fatih Tekke denince direk kabulleniyor ondan kotu oldugunu en az 3 tane boyle denk geldim..
YalanOnyedikaaaa
Kavukcu SL‘de oynayan takimin orta sahasi dediKavukçu' nun tarifine Onyedika da uymuyor; fizikli ama pek sert bir tarzı yok. Başından beri Ugarte olduğunu tahmin ediyorum, iyi de tercih olur gibi. Maliyet önemli tabii...
Biz isteyince kıymete biner 30-40 çekerler banko osimheni aldıktan sonra bize hiç bir kulüp ucuza oyuncu salmaz benceJuventus frattesi ile takasta kullanmayı dusunduyse vazgeçilir oyuncu demekki