Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de sunu fark ettim Tekke cidden iyi topcuydu ama dusundugumden cok daha sayginmis futbolcular arasinda..
" Senden iyisi gelene kadar sus " muhabbetlerinde kime denk gelsem Fatih Tekke denince direk kabulleniyor ondan kotu oldugunu en az 3 tane boyle denk geldim..

En büyük şanssızlığı ts nin kötü dönemlerine denk gelmesi, mesela bizde oynasaydı ümit karan,Necati falan halt etmiş Türk futbolunun tartışmasız en büyük 2. golcüsü olurdu, boyu kısa olmasına rağmen her türlü kafa golünü atardı.

Bizim bir orta sahaya 30 vermemizle, 15 vermemiz arasındaki performans farkı sizce kaç olur? Bence yüzde 10 bile olmaz. Nerden mi biliyorum? Bizimkilerin o parayı doğru bir isme gömme ihtimalleri yok çünkü. Yoksa gerçekten bizi ihya edecek birine vereceklerini bilsem o para gözüme gelmez. 30 milyonu bir orta sahaya veriyorsam o herifin senede minimum 10 gol 15 asist filan yapması lazım. Bizimkiler öyle birini bulabilirler mi? Hadi buldular, alabilirler mi?
9 milyona Jelert, 8 milyona Franky, 30 milyona Singo aldık ve sağ bekte şu an 7 milyona kanat diye alınan Sallai oynuyor. Hatırlatmak lazım.

Onyedika‘yi bekliyoruz cok net

Brugge SL‘de tur atlamazsa 25‘e falan alacagiz gibi kendisini

Benim tahminim orta sahada listede ilk 3
1. Ederson
2. Fofona
3. Ugarte
Bana göre eğer Manu orta saha almazsa bu 3 oyuncunun da transferi çok zor ve olmayacak oyuncular.

Kavukçu' nun tarifine Onyedika da uymuyor; fizikli ama pek sert bir tarzı yok. Başından beri Ugarte olduğunu tahmin ediyorum, iyi de tercih olur gibi. Maliyet önemli tabii...

Bu homofobik kopek gibi bi oyuncu yok mu

4 transfer yapacağımıza göre 1 iyi 3 leş atan olur yüksek ihtimal, yada 2 orta seviye 2 leş atan

Lille, Lens, Rennes bunlardan birinin orta sahasını alalım veya Strasbourg filan.
( Monaco yazsam 50 tane Jacobs Singo alıntısı alırdım 🤣🤣🤣)

Thuram
Lamine camara
Mainoo

3unden biri gelmek zorunda

transfer yapmayacagiz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt