- 23 Aralık 2008
- 65.485
- 63.442
- 5.103
Net bir 8 numara şart, aksi hâlde çok zorlanırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkan değil alt yapıya da bakacak Futbol Direktörü gibi bir görevde olabilir. Munih gibi kendi değerlerimizden futbol yöneticisi kısmında da faydalanabilsek çok güzel olur. Tabi bu dediğim çok zor hatta imkansız bir şey gibi çünkü o konuda pek eğitim alanını görmedim özellikle yerli olarak.Başkan olmamalı bence.hocalik olayı da bitti artik
Yedeğe çekilmek yaradı bence İlkay değilde biraz dişli bir rakip lazım saraya formanın değerini anlarsa süper olacakSon maçlarda gayet iyi zaten
O vakit ya ederson ya kobie mainooZaten aksi dusunulemezdi kim bu isimleri ortaya atiyor Allah akil fikir versin.
Mavi kart almis.Bu can armando yabanci siniri harcanmaya degecek biri mi ki okadar ugrasiyoruz?
GS'de futbolun başında olacak adamsın hocam. Bırak TD'liği gel GS'de yönetici yada Futbol Direktörü vb. bir görevde ol. Alt yapıda sana bağlansın. GS'de senin gibi bir değerden faydalanmaya devam etsin.
Mainoo da gercekci degil.O vakit ya ederson ya kobie mainoo
Adminim kazığı yiyecez onu düşünerek uykuya gidiyorum. İyi geceler dilerimZaten aksi dusunulemezdi kim bu isimleri ortaya atiyor Allah akil fikir versin.
Kazik yemeyiz merak etme.Adminim kazığı yiyecez onu düşünerek uykuya gidiyorum. İyi geceler dilerim
Bjk istemiş ama.altay bjkyi anlatmış hattaMainoo da gercekci degil.
Hücumcu yok ağabey tek kanat yetmezYazan benim de Hauge ve Can geldikten sonra ondan daha sağlamı lüks olur şu an için, başka mevkiler daha öncelikli hale gelir. Hauge başka yerlerde tutunamadığı için makul bedelle alma imkanın var, tekniği ve pasörlüğü gayet iyi ve en verimli çağında.
Altay bjk'i niye anlatsin yavBjk istemiş ama.altay bjkyi anlatmış hatta
Onların muhabiri yazdı.ciddiAltay bjk'i niye anlatsin yav![]()
Sen diyorsan inanırım şimdi ben giderKazik yemeyiz merak etme.