Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumcu yok ağabey tek kanat yetmez

Ucuza joker diye hauge olur başka biri olur biri daha şart
Elde 'yetişkin' 10 oyuncun var. Kalan iki hak hücum için kullanılirsa orta saha ne olacak?
Ki gelecek sezon 10 a düşecek ve şimdiden düşünmeye başlayacaksın kimleri göndereceğini. O yüzden diyorum, 4 oyuncu alınacaksa, mümkünse bunlardan 3 ünün U22 olması en mantıklısı.

Zaten aksi dusunulemezdi kim bu isimleri ortaya atiyor Allah akil fikir versin.
Ben de baktım ilk kim söylemiş thurami diye. Bunları hangi mantıkla ortaya atıyorlar aklım almıyor. Kenarda 40 milyon piyasa değeri görünce sıkmış birisi. Düşünmeden yazmış juvenjn olmazsa olmazı adamı satar mı diye

Elini öptü diye futbolcu transfer eden

İmzanız atatürk gibi diyen topçuyu 18e alan

Kendisinden korkuyolar diye sayısız gereksizi kadroda tutan

Eski oyuncuları diye tek katkısı idmanda kuka dizmek olan kişileri yardımcısı yapan adam

Gs futbol aklı olamaz

Ahbap çavuşu komple bırakacağına ve liyakate önem vereceğine dair söz verip yemin ederse o zaman gelebilir
Baskan olsa keske

anlaşıldı bunlar Gardi'yi küstürdü o durumda Nkunku Frattesi Guendouzi Ederson Lookman vs. isimleri Fb'de görebiliriz

1767565090510.webp

anlaşıldı bunlar Gardi'yi küstürdü o durumda Nkunku Frattesi Guendouzi Ederson Lookman vs. isimleri Fb'de görebiliriz
Gardi de bizi ütmeye çalışıyor. Hayrına iş yapmadı, devasa komisyonlar kaldırdı. Araya mesafe girmesi hayrımızadır belki de.

Thuram ya da camavinga ha

+Bernardo Silva ekle ohhhh

Gardi de bizi ütmeye çalışıyor. Hayrına iş yapmadı, devasa komisyonlar kaldırdı. Araya mesafe girmesi hayrımızadır belki de.
O komisyonları her menajer alıyor. Bu adam en kaliteli topçuları getiriyordu en azından, başkaları gibi kazık atma peşinde değildi. Her menajere kalpazan muamelesi yapmayı bırakalım artık, adamların mesleği bu işini yapıp payını alır. Menajerleri kullanmadan iyi transfer yapamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt