Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa liginden bir genç çekeceğiz hissi doğdu bende .
Baba vb. deniyorsa yıldız bir isimdir. Aklıma Conor Gallagher, Fofana, Manu Kone, Hjulmand(isim olarak diğerleri kadar sükseli mi emin değilim) isimleri geliyor. Onun dışında o paralara çıkıyorsak Hugo Larsson, Mainoo gibi çok genç ama süper star adayı bir oyuncuyu isterdim sanki.

75 milyon serbest kalma bedeli olan ve kalmak için can atan adamı 80 milyona transfer ettirmek büyük başarı hakikaten...
80'e aldigimizi nerede okudun bilmiyorum ama 75'e aldik.

Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen'in transferi konusunda, kulübü SSCN Napoli SPA ile anlaşmaya varılmıştır.

Bu kapsamda, futbolcunun eski kulübüne net 75.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Ayrıca, yapılan anlaşma kapsamında futbolcunun bir sonraki satışından elde edilecek kârın %10’u SSCN Napoli SPA’ya ödenecektir.

Bir Galatasaray hayal ediyorum...Club Brugge gibi genç, atletik oyunculardan kurulu heyecan verici bir takım istiyorum.
161c14ed516a1618aabbeef66818f7671786088.jpg

Baba oyuncu denilince aklıma SKAT MEK TAMINEY geliyor açıkçası

Camavinga esprisi oluyordu forumda bazen normalde Fransız olmasa o mu acaba derdim ama Fransa milli takım hocası TR'ye gelen oyuncuya milli takıma çağırmama gibi bir şeyi var sanırım. O yüzden Fransa milli takım oyuncusunu ve Dünya kupasında oynama hayali olan oyuncuyu getirmek ekstra zor.

Düsünsenize bir de camavinga ya da tchouameniden biri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt