Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmisizdir bir hata
:D
akasya-durağı-sinan-2.webp

Ertan süzgün dedikleri cikiyor genelde. Gouiri icin pazarliklar ilerlemis dediyse bitme noktasina gelmistir. Cokta iyi olur.

Defansif orta sahaya 40 milyon verecek ekonomide bir kulüp değiliz.

Sovmenist simitci daha tesis gezdirdigi 18 yaşında ki veletden çalım yiyor.

nerde aynı uçakta mertens torreirayı getirip arka kapıdan kaçan erden ağabey nerde can armandoyu aldık diye maşalara haber yaptırıp sonra elinden kaçıran dracula updullah

Villareal 40 istiyor diye Osimhen seviyesi mi olmuş oluyor yav Guaye.

Madem biliyordu ya Osimhen'in seviyesinden bihaber ya da Guaye'yi hakikaten büyük orta saha sanıyor.

En başta o gerzek cümleyi kullanması saçma zaten Osimhen seviyesi ne demek. Bu lafları da Kavukçu'dan mı alıyor anlamıyorum o da seviyor böyle uçuk uçuk konuşmayı.

BCT çıktı La Liga'dan bu isim ve şu an Afrika kupasında dedi, sonra Pape Guaye ismi çıktı zaten. Hatta Burhan Pape'leri karıştırıyor olamaz falan yazıldı.

Arkadaşım ismi GS'ye Haluk mu önerdi? Yöneticilerin saçma sapan transfer tercihlerini muhabirlere öfke kusarak mı atlatıyorsunuz? Evet, Kavukçu'dan ne duyuyorsa aynısını zikrediyor zaten .

Her gün onlarca isim çıkıyor, Haluk kaç tanesinin adını zikrediyor sence? Belli ki Haluk'un da başından beri söylediği isim Gueye imiş.

Haa oyuncu Osimhen seviyesinde değil elbette ama bu da GS muhabirlerinin cehaleti. Her 40 isteneni öyle sanıyorlar. Aynısı Singo'ya denmedi mi?

Osimhen ile 27 yaşına gelmiş en büyük mahareti la liganın orta sıra takımlarından birinde oynamak olan orta sahanın ayrımını yapamayan adamı dinlememeni öneririm o halde.

Adamın futbol bilgisiyle ilgilenmiyorum zaten. İstihbaratını takip ediyorum. Hangi muhabir Avrupa futbolunu takip ediyor ki, ezbere konuşuyorlar

Biraz daha zaman olsa 20000 kişilik stad yapacaklardı herhalde.

Berkay isabetlinin size kalsa kiev bjkye 6 atacak dedikten sonra kievin bjkye 6 atması gibi nöbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt