Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Yapmisizdir bir hata
Kesinlikle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmisizdir bir hata
Kesinlikle
Ben degilimdir nedo.Çöp demişti biri onun için ama ismini hatırlayamıyorum
Villareal 40 istiyor diye Osimhen seviyesi mi olmuş oluyor yav Guaye.
Madem biliyordu ya Osimhen'in seviyesinden bihaber ya da Guaye'yi hakikaten büyük orta saha sanıyor.
En başta o gerzek cümleyi kullanması saçma zaten Osimhen seviyesi ne demek. Bu lafları da Kavukçu'dan mı alıyor anlamıyorum o da seviyor böyle uçuk uçuk konuşmayı.
BCT çıktı La Liga'dan bu isim ve şu an Afrika kupasında dedi, sonra Pape Guaye ismi çıktı zaten. Hatta Burhan Pape'leri karıştırıyor olamaz falan yazıldı.
Osimhen ile 27 yaşına gelmiş en büyük mahareti la liganın orta sıra takımlarından birinde oynamak olan orta sahanın ayrımını yapamayan adamı dinlememeni öneririm o halde.
Gueye 5m luk topcu
buna scout31 tayfadan biri çöp demiştiBen degilimdir nedo.
Ben Maestroya cöp demistim
Sangareyi 30 a bile çıkmadan alabiliriz deneriz ben sangareyi cok isterim35-40M seviyesine cikacaksak Camarayı paketleyelim monacodan.
Bir ton kendi kendini yalanlayan haber var bekleyelim usulca. Bi de şöyle birşey varBu dönem bok gibi transfer planlaması yapalım diye uğraşsan bu kadar olmaz heralde her defasında aynı şey yav
Diarra soyisim degil mi?Piyasada niye hic diarra yok, insanlar çocuklarına diarra ismini koymayı bıraktılar mi