Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.092
- 23.540
- 2.393
Paralı trol hesap mı tutuyor acaba bizim taraftar bu kadar mal olamaz çünkü altında ki yorumlar rezalet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paralı trol hesap mı tutuyor acaba bizim taraftar bu kadar mal olamaz çünkü altında ki yorumlar rezalet.
bana engelledin mi şimdi paylaştım
Yok be kendini dünyanın en iyi scoutu sanıyorKelleci menajerlerle mi calisiyor dicem de önerdiği adamlarin menajeri bile yoktur
Lig farkları tabi ki büyük ama Yirenkyi'nin denenmesi taraftarıyım. GS'de tanıyacağım, gelişimini izleyeceğim genç orta saha istiyorum. Bir de Sara bence önemli bir oyuncu onu da değersizleştirmemek gerekiyor. Eğer gerçekten A klas bir orta saha olmayacaksa bahsedilen 30 milyon euroları devre arası harcama taraftarı değilim.
Lig farkları tabi ki büyük ama Yirenkyi'nin denenmesi taraftarıyım. GS'de tanıyacağım, gelişimini izleyeceğim genç orta saha istiyorum. Bir de Sara bence önemli bir oyuncu onu da değersizleştirmemek gerekiyor. Eğer gerçekten A klas bir orta saha olmayacaksa bahsedilen 30 milyon euroları devre arası harcama taraftarı değilim.
Ekvador liginde barışın karar verebilenini buldum demis.Yok be kendini dünyanın en iyi scoutu sanıyor
Yirenkyi için mi? 10 civarın bırakmıyorlar mı? O da çok üst düzey ligde oynamayan bir genç oyuncuya o para verilmez.25 istiyormus kulübü ucuz olmaz.
O ligden kimseye o paralari kolay kolay vermezler25 istiyormus kulübü ucuz olmaz.
Veriyorlar artikO ligden kimseye o paralari kolay kolay vermezler
Talibi çok 20 verenleri red ediyormuş kulübü.Yirenkyi için mi? 10 civarın bırakmıyorlar mı? O da çok üst düzey ligde oynamayan bir genç oyuncuya o para verilmez.
Lig bittiKarşıyakadaki cocuğu fener almış