Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene üşengeçlikten ligue 1 daha çok izliyorum auxxeredeki eleman ,nantesli os , lorientli avom baya iyi oyuncular keza toulousedaki daha resit olmayan cocuk da oyle.Rennesli cisseye daha denk gelemedim.Ayrica marsilyadaki çocukların ikisi de iyi ama bilal nadiri daha cok izledim 10 numaradaki çocuk hareketleydi sadece , nadirde playmakerlik da var o bence en iyi alternatif olurdu.Monacodaki coulibaly de iyi ama artik monacodan adam alinmamali.Onun dışında kanat için yine nantesdeki guirassy iyiydi baya ama çok toy o da.

Bruno Fernandes'i kenara çek
images.webp

Senin gibi winner bir adamı bu gudubet takım kuruttu. Aslandın ev kedisi oldun de
6320877_stock-vector-silhouette-of-two-men-talking-illustration.webp

Gel bize, şampiyonluğa oyna ve DK öncesi eski winnerlığına tekrar kavuşursun.
Hem sen kazanırsın hem biz hem de ülken kazanır diye anlaş
png-transparent-silhouette-flamingo-animals-photography-people.webp

Lig farkları tabi ki büyük ama Yirenkyi'nin denenmesi taraftarıyım. GS'de tanıyacağım, gelişimini izleyeceğim genç orta saha istiyorum. Bir de Sara bence önemli bir oyuncu onu da değersizleştirmemek gerekiyor. Eğer gerçekten A klas bir orta saha olmayacaksa bahsedilen 30 milyon euroları devre arası harcama taraftarı değilim.

Bu ara transfer donemlerine hic guvenmiyorum kac senedir eziyet cekiyoruz resmen.Para var diyorsan kasa dolu diyorsan onceden bitirilmesi gerekiyor bu transferlerin son gune kalirsak gecmis ola

Lig farkları tabi ki büyük ama Yirenkyi'nin denenmesi taraftarıyım. GS'de tanıyacağım, gelişimini izleyeceğim genç orta saha istiyorum. Bir de Sara bence önemli bir oyuncu onu da değersizleştirmemek gerekiyor. Eğer gerçekten A klas bir orta saha olmayacaksa bahsedilen 30 milyon euroları devre arası harcama taraftarı değilim.

25 istiyormus kulübü ucuz olmaz.

Fred bizde olsa ilkaydan da saradan da fazla katki yapardi heba ettiler fenerde.. Burada defansif aksiyonlarina deginilmis ama dikine oyunda da fred gayet basarili bir herif..
Bunlarin meshur 50 paslik bir golu oldu 2-3 mac once onun videosu dolaniyordu .. 50 pastan dikine atilan 4-5 pasin tumu frede ait orada bile kalitesini direk anliyorsun

Barisin karar vereni bastian schweinsteigerdi onun gibi olabilmesi icin ayni alt yapiya sahip olmasi gerekiyor.Baris tarzi guclu adam ariyosan Arias bu profile uygundu mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt