Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.086
- 23.536
- 2.393
20 senede 2 kere şampiyon olmuş takımı da ovmessin ya. Bizim taraftarlarda çok ahrazsarayli var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta seviye top tekniği bek oynuyo sonuçtaYok yav ne orta sahasi oyle bir ayak da yok cevre kontrolu de
Ne manada yav Singo zaten iyi oyuncu oldugunu gostermedi mi? Sakatlanmasin yeter.
He gecer gecer yav ne alakasiz seyler bekliyorsun anlamiyorum. Ikisi birbirine benzemiyor bile.Orta seviye top tekniği bek oynuyo sonuçta
Hava topu
Fizik
Hız
Sertlik
Nispeten şut
İkili mücadele
Daha nolacak os olması için
James gibi bekten osya geçebilir bi denenmeli
Ahbertine güvenHe gecer gecer yav ne alakasiz seyler bekliyorsun anlamiyorum. Ikisi birbirine benzemiyor bile.
Yav sunu birak kafa yapiyor burada. James'deki teknik baska bir bekte goremezsin kolay kolay. Yine alakasiz seylerin pesinde.Yok yav ne orta sahasi oyle bir ayak da yok cevre kontrolu de
En son şalai beke geçsin demiştim hepiniz frankowskiye ilah çekerken sonucu görüyoruzYav sunu birak kafa yapiyor burada. James'deki teknik baska bir bekte goremezsin kolay kolay.
Sadri 'Pep' Baykam yapalim isminiEn son şalai beke geçsin demiştim hepiniz frankowskiye ilah çekerken sonucu görüyoruz
20 senede 2 kere şampiyon olmuş takımı da ovmessin ya. Bizim taraftarlarda çok ahrazsarayli var.
Atleti maçına bir aksilik olmazsa tam kadro olacağız. Yeni bir Liverpool hikayesi de çıkarabiliriz, aynı kadro çünkü.benim ciddi bi beklentim var transferde herseye rağmen ve atletico madrid maçından da umutluyum tabiki.
Bi haber çılgınlığınin olacağı gün gelecek ve bence cok olumlu ama daha bi 9 gün var.
Keşke açık ucundan görsek biseyleri ama bunlar atletico maçını bekler kesin
Osinin olması imkansız gibiAtleti maçına bir aksilik olmazsa tam kadro olacağız. Yeni bir Liverpool hikayesi de çıkarabiliriz, aynı kadro çünkü.
Transferde de ciddi durumlar olacak.bunun astroloji ile ilgisi de yok ha.belli kazanırsan biseylerin daha güzel olacağı transferde deAtleti maçına bir aksilik olmazsa tam kadro olacağız. Yeni bir Liverpool hikayesi de çıkarabiliriz, aynı kadro çünkü.
Takip edemedim Turnuvayı heis, hiç şans kalmadı mı şimdi, elenme durumları vsOsinin olması imkansız gibi

Cezayir eler belki hocam ama baris kritikOsinin olması imkansız gibi