Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta seviye top tekniği bek oynuyo sonuçta
Hava topu
Fizik
Hız
Sertlik
Nispeten şut
İkili mücadele

Daha nolacak os olması için

James gibi bekten osya geçebilir bi denenmeli
He gecer gecer yav ne alakasiz seyler bekliyorsun anlamiyorum. Ikisi birbirine benzemiyor bile.

Ctesi günü olası olumsuz bir skor halinde taraftarı 20 gün boyunca oyalayacak net bir isim çıkar ortaya heralde

20 senede 2 kere şampiyon olmuş takımı da ovmessin ya. Bizim taraftarlarda çok ahrazsarayli var.

Bence dogru soyluyor acele etmek farkli sey transfer donemine hazirlanmak farkli sey biz son gunu bekliyoruz hep tutarsa tutar tutmazsa kirala satin alma opsiyonlu gonder mantigi var.Avrupa sampiyonasi oynanir kupanin bitmesini bekliyoruz denir ordan bir tane adam gelmez Sampiyonlar ligi 28 ocak beklenir denir orayla alakasi var mi o da supheli.20 sene de 2 kez sampiyon olan takimi ovmek mesele degilde Musaba iyi transfer Guendizi daha iyi transfer onlar adina.Yaz transferinin aksine iyi transfer yaptilar.Bizim ilk 11 imiz cok daha iyi onlar dan isimizi saglama almamiz lazim kulubumuz uzerine oynanan oyunlar ortada cunku.

@Deniz Zorlu

1767797701209.webp

20 senede 2 kere şampiyon olmuş takımı da ovmessin ya. Bizim taraftarlarda çok ahrazsarayli var.

Fbnin etmeyecek adamları ederinin 2-3 katı verip getirmesi büyük gerizekalilik bunu övenin aklı baya şüphelidir ancak onun dışında ilk dönem ve aralarda birkaç transfer harici tutturamadık o yüzden eleştiri yapıcı bence.Bu senenin en iyi transferi de haziranda inan sane mesela.O kadar başarı ve para var bir kere de biz erkenden bitirip rahatlayalım tabii fb gibi malca işler Dr yapmadan , istenince oluyor çünkü sane de normal maliyete geldi gayet.

benim ciddi bi beklentim var transferde herseye rağmen ve atletico madrid maçından da umutluyum tabiki.

Bi haber çılgınlığınin olacağı gün gelecek ve bence cok olumlu ama daha bi 10-11 gün var.

Keşke açık ucundan görsek biseyleri ama bunlar atletico maçını bekler kesin

benim ciddi bi beklentim var transferde herseye rağmen ve atletico madrid maçından da umutluyum tabiki.

Bi haber çılgınlığınin olacağı gün gelecek ve bence cok olumlu ama daha bi 9 gün var.

Keşke açık ucundan görsek biseyleri ama bunlar atletico maçını bekler kesin
Atleti maçına bir aksilik olmazsa tam kadro olacağız. Yeni bir Liverpool hikayesi de çıkarabiliriz, aynı kadro çünkü.

Atleti maçına bir aksilik olmazsa tam kadro olacağız. Yeni bir Liverpool hikayesi de çıkarabiliriz, aynı kadro çünkü.
Transferde de ciddi durumlar olacak.bunun astroloji ile ilgisi de yok ha.belli kazanırsan biseylerin daha güzel olacağı transferde de

Ama zaten 18-19 cok olumlu.o gazla bence atleticoyu da yeneriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt