Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara'yı da göndermiyorlar , orta sahaya ligue 1'den genç de almıyorlar kesinlikle kulübü içeriden birileri sabote ediyor başka açıklaması yok bu işin , güçlenmememiz için birileri baskı yapıyor bunlar da boyun eğiyorlar.Frattesi mesela bok gibi iş olur 35e getirirsen ama sarayı 20ye falan verip benzer paraya frattesi alsan takım ciddi anlamda güçlenirdi

Ben de Sara'yı devre arası göndermenin hiçbir yararı olmayacağını düşünüyorum.

Sara'nın geçmişinde de sakatlık yok, bizde de sadece 1 kere sakatlandı. 90 dk deli gibi mücadele ediyor üstelik. Bizim orta sahamızda Torreira'yla beraber en istikrarlı oyuncu. Lemina, İlkay ve Yunus, üçünde de bu istikrar yok maalesef.

Devre arasında Sara'yı gönder yenisini al, üstüne 1 orta saha daha al.

Anca Fifa'da iş yapar bu politika.

Gurme Galatasaraylılar çok iyi bilir Berkan ve Sara yı gönderip 5 Şubat günü yana yakıla orta sahada adam kalmadı bari 1 tane orta saha alalım modunda takılmama ihtimalimiz yok

Dedik de dinletemedik rengim
Hakançye güç bela yetti gücümüz
City, İlkay ın posasını çıkarmış ya da İlkay buraya gelince hafife alıp saldı. Şimdi de yaşı gereği toparlayamıyor.

Hakan sanki son günlerde yine bir girişim olacak gibi, gelirse şaşırmam.

Futbolcu falan aradığımız yok. Chatgpt'ye orta saha bul yazıp çıkan isimleri twitter'daki kitle kontrol silahlarına veriyorlar..
Cumartesi günü tam kadro maçı izlerler protokolden.

İlkayın rezalet performansını yeteri kadar eleştirmediğimiz kanaatindeyim

Her sefer su hususu birileriyle takismadan yazmaya calisiyorum..
İlkay net olarak sezonun en buyuk hayal kirikligi ..Sirf adi ilkay diye sacma sapan argumanlarla savunmaya calisiliyor.. Surada toplasan 3 ust seviye maci vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt