Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City, İlkay ın posasını çıkarmış ya da İlkay buraya gelince hafife alıp saldı. Şimdi de yaşı gereği toparlayamıyor.

Hakan sanki son günlerde yine bir girişim olacak gibi, gelirse şaşırmam.
Bu can bu bedende olduğu müddetçe hakan gelebilir mi sence?

10 numarayı saneye vermeyin ben gelecem diyip 40m bons 10 da maaş teklif etmeyince aliyi arayıp beni al diyen adamı bu kulübün kapısından içeri kimse sokamaz

Sanemizin bile gelmeden keyfini kaçıracaktı 10 numara kavgası yapıp

Şimdi hatırladım serhat akına da sane gsde diyen buydu kulübün transferlerini de sızdırmıştı

Herifin daha gelmeden karıştığı olaylara rezaletlere skandallara bak

Pape mate sarri ve manzambiyi ısrarla yazan kitleler var Twitterda

Daha 17 yaşındaymış ve Porto da istiyormuş bu çocuğu. Ön liberoymuş.

Hmmm, kumaşı var belli ki.

Her sefer su hususu birileriyle takismadan yazmaya calisiyorum..
İlkay net olarak sezonun en buyuk hayal kirikligi ..Sirf adi ilkay diye sacma sapan argumanlarla savunmaya calisiliyor.. Surada toplasan 3 ust seviye maci vardir
İnanılmaz rezalet yahu adı ilkay diye millet yanına verdiği topu akıl dolu pas zannediyor

Midsjo bile bundan daha iyi oynuyodu

Serhan Türk'e göre Galatasaray Belçika ve Hollanda'dan kontenjan transferi bakıyormuş ve görüşmeler hızlanmış

Bu can bu bedende olduğu müddetçe hakan gelebilir mi sence?

10 numarayı saneye vermeyin ben gelecem diyip 40m bons 10 da maaş teklif etmeyince aliyi arayıp beni al diyen adamı bu kulübün kapısından içeri kimse sokamaz

Sanemizin bile gelmeden keyfini kaçıracaktı 10 numara kavgası yapıp

Şimdi hatırladım serhat akına da sane gsde diyen buydu kulübün transferlerini de sızdırmıştı

Herifin daha gelmeden karıştığı olaylara rezaletlere skandallara bak
Medyayı çok güzel yönetiyor ve kendine göre manipüle ediyor. Burhan ın yazın attığı Twitler malum ama bir yandan da iyi oyuncu aga

sacma isimler ortaya atiliyor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt