Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar gs ismini duyduğu an kapıyı 30'dan açıyor intiba yerlerde sürünüyor al hilal bizden daha cimri olarak görülüyordur muhtemelen. Valla genc isimlere 30 milyon istiyorlarsa uzasın gitsinler 30 milyon Hakan'a verilir Lookman'a verilir gelip yusuf çıkabilecek olasılığı olan bir velede verilmez bu takım jelert fiyaskosu yaşadı mertens kalitesi gördü. 30 milyon apoleti olan adama sıkılır kimse kusra bakmasın.

O zaman Berkan yerine yerli orta saha almayıp u23 yabancı orta saha mı alacağız? Bir kaç yerli genç hamle de yapmamız gerek diye düşünüyorum. 4 milyona verseler Ümit Akdağ düşünülebilirdi aslında sol stoper olarak.
Bence de isak vural yeterli abi yerli olarak

Bi de 11e yabanci ortasaha al geç

Bunlar planlamada aciz gercekten

Her sefer su hususu birileriyle takismadan yazmaya calisiyorum..
İlkay net olarak sezonun en buyuk hayal kirikligi ..Sirf adi ilkay diye sacma sapan argumanlarla savunmaya calisiliyor.. Surada toplasan 3 ust seviye maci vardir
Simdi dusurt olalim.

Sakatliktan once gayet iyiydi. Herkesin agzinin suyu akiyordu. Ne zaman sakatlandi, ondan sonra donusunda bir daha onun yanina yaklasamadi. Formunu bulur mu bilemeyiz. Ama iyi oynayabildigini, hatta cok iyi oynayabildigini sakatlanmadan onceki halinden biliyoruz. Belli ki sakatlik yasindan da dolayi onu bayagi kotu etkilemis.

4 yabanci kontenjanini da u23 yapalim 10-15m eurodan bu iṣi sulh icinde cözelim. Zaten baba topcularimiz var, biraz da gelecek icin yatirim

Simdi dusurt olalim.

Sakatliktan once gayet iyiydi. Herkesin agzinin suyu akiyordu. Ne zaman sakatlandi, ondan sonra donusunda bir daha onun yanina yaklasamadi. Formunu bulur mu bilemeyiz. Ama iyi oynayabildigini, hatta cok iyi oynayabildigini sakatlanmadan onceki halinden biliyoruz. Belli ki sakatlik yasindan da dolayi onu bayagi kotu etkilemis.

Guardiola robota çevirmiş adamları hepsinin net bir görevi olduğu için orada çok iyi görünüyorlardı, bizde süreki eliyle işaret ediyor senkron problemi var bence hala çok kaliteli bir isim ayarını bulacak.

Simdi dusurt olalim.

Yaptigi hersey cok abartildi.. Dikine pas atmayan bir herife donustu en son acil toplamasi lazim

Türk vatandaşı olduktan sonra Can ismini alan Arjantinli oyuncu ekibimize hayırlı olsun.

Can Armando ve Berat yedek kanatlar olarak olur olur, sevdim bu işi fiziklerini geliştirirlerse arkadan gelirler

Yaptigi hersey cok abartildi.. Dikine pas atmayan bir herife donustu en son acil toplamasi lazim
Ya bak sana katiliyorum. Sakatliktan sonra gercekten rezalet durumda. Ama sakatlanmadan once de bence orta sahada cok iyi pas organizasyonu yapiyordu. Bunu da goz ardi edemem. Yani adamda is var ama vucudu su an elvermiyor gibi. Sakatlik etkisi mi yoksa sakatliktan cikti ama yasindan dolayi vucudu mu toparlayamadi bilmem.

Ben de 38 yasindayim, her hafta hali saha yapiyorum kisin, yazin da disarida 11'e 11 gercek sahada. Bilegime, orama, burama ciddi mudahaleler alinca iyilesmem harbi vakit aliyor, bazen agrilar hafif de olsa devam ediyor. Bence yasin etkisi buyuk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt