Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimse sizden lookman griezmann falan beklemiyor gidip mal mal para harcamanın anlamı yok gerek de yok zaten

ilk 11 zaten çok iyi gidin 2-3 tane bu kadroyla birlikte gelişebilecek genç alın 1-2 hafta içinde dennis olur başka liglerden olur, yok 28ini bekleyecez bilmemne cidden çıldırmalık

baydı gerçekten şu fırsat transferi işi
Valla lookman bekleyen çok var. Atalanta 28 yaşındaki adamı 45-50ye çakacak enayi arıyor. Avrupa'da hiç bir takım o paraları vermez. Leipzig,fulham performansları son derece vasattı 1.5-2 senelik topcuya o paraları veren enayi varsa buyursun fenerde ugrasiyormus.

Gözaltına alınıyorum
Leaving See Ya GIF by MOODMAN

Konu dışı olacak modlar silmek isterse saygı duyarım bu yazdığımı ama bir hukukçu olarak söylüyorum, emniyet değilde Jandarma tarafından gözaltına alınıp tutuklandığına göre durum aşırı ciddi gözüküyor yurtdışı bağlantılı bir kaçakçılık örgütü olabilir diye yorumluyorum.Bunun çok büyük yansıması olur ilerleyen günlerde göreceğiz

Savcılığın mahkemeye sevk yazısı önem addediyor. Neyden sevk edecekleri önemli eğer teminden sevk ederse tutuklanır.

15'i senden duydum 10 milyon istiyorlar haberlere göre. 10 istiyorlarsa 7 milyona anlaşabilirsin.
Devre arasında kimse as oyuncusunu ucuza vermez özellikle de talibi olan oyuncusunu. 15 istendiğine dair haberler okudum bugün. Pazarlıkla 12-13 bandına anca alabilirsin.

az transfer öz transfer parayı yaza bırak zaten Avrupa'dan elencez kiralıkla çöz planına benden okey

Devre arasında kimse as oyuncusunu ucuza vermez özellikle de talibi olan oyuncusunu. 15 istendiğine dair haberler okudum bugün. Pazarlıkla 12-13 bandına anca alabilirsin.
15 milyon istedikleri pek aklıma yatmadı. Ben 10 milyon istediklerine dair haberler okudum ki bence o bile çok. Avrupa'da homegrown sayılma olayı nedeniyle 6-7'ye alınabilir ama 10 milyon üstü fazla henüz o kadar edecek bir şey göstermedi.

Şu 28 ocağa kadar bekleme saçmaliği kolpa çikmalı ya şakamısınız birader 5 gün kaliyor lan sonra zaten ana avrat dümdüz gidelim mi yani.
Ciddi kaynaklar o haberi yapmadı hiç ki bence gerçekçi degil çünkü 28den 6 gun sonra transfer kapanıyor
İsmim gecen ortashalarin hiçbirisini avrupa kupalarinda yok yani son gune anca lookman gibi biri kalir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt