Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.471
- 36.939
- 3.798
25 milyon euro deniyor onun için o yüzden 7 civarına Dennis bana daha mantıklı geliyor en azından devre arasında.Djaoui cisse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
25 milyon euro deniyor onun için o yüzden 7 civarına Dennis bana daha mantıklı geliyor en azından devre arasında.Djaoui cisse
15 istiyor göztepe ne 7'si. 7'ye hayatta bırakmazlar25 milyon euro deniyor onun için o yüzden 7 civarına Dennis bana daha mantıklı geliyor en azından devre arasında.
15'i senden duydum 10 milyon istiyorlar haberlere göre. 10 istiyorlarsa 7 milyona anlaşabilirsin.15 istiyor göztepe ne 7'si. 7'ye hayatta bırakmazlar
18 yaşından küçük olduğu için sözleşme imzalanamaz
Adamı direkt jandarma aldı poliste değil. Nasıl tutuklanmayacak buSaran için tutuklama çıkmayacak delil gizleme şüphesi oluşmadığı sürece.
Bu rtaşımıza stadda plaket fln verilmiş miydi
o kuralı bu sene kaldırdılar bildiğim kadarıyla u23 için +2 kontejyan verdilerbaşşaktaki shamudorov ile diğe özbek Türk statüsünde mi
ikiside çok iyi transfer ama özellikle o genç olan feyzullahev bence şuan ligteki sane reisi hariç tutuyorum tabi en iyi sol kanatlardan biri çok iyi bir oyucu zaten çok daha iyi kulüpler gider 1 2 yılao kuralı bu sene kaldırdılar bildiğim kadarıyla u23 için +2 kontejyan verdiler
Gassaray klasiği. Üstüne önemli biri gitmesin de Boey-Aurrier saçmalığını yaşattılar nihayetindeŞu 28 ocağa kadar bekleme saçmaliği kolpa çikmalı ya şakamısınız birader 5 gün kaliyor lan sonra zaten ana avrat dümdüz gidelim mi yani.
Genel anlamda salladigini sen soyluyorsun zaten izlemeden oyuncu onerdim diyen ben miydim?
Bugunluk cer cop onerme kontenjanin doldu bu vaziyetle yarin tekrar biraktigin yerden devam edersin. Daha serbest kalma bedeli odendiginde kulubun soz hakki olmadigini bilmeden yorum yapiyorsun uzerine.
Valla çok saçmalık kepazelik yaşadık da şu iş gerçekleşir ise zirveye oynar yani çok net hiç yapmayacaz de bilgilendir bunada söveriz yanlış çünkü ama iletişimdir.Gassaray klasiği. Üstüne önemli biri gitmesin de Boey-Aurrier saçmalığını yaşattılar nihayetinde