Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goztepe de ortasaha transferi dusunulmuyormus yani dennis icin saglam bir rakam düşünüyorlar demekki

Bakalım transferin son günü şapkadan kim çıkacak?

Şunun şurasında ne kaldı ki?

Bu rtaşımıza stadda plaket fln verilmiş miydi

Muazzam yahu :asd:

Big Brain Meme GIF by Bayer 04 Leverkusen

o kuralı bu sene kaldırdılar bildiğim kadarıyla u23 için +2 kontejyan verdiler
ikiside çok iyi transfer ama özellikle o genç olan feyzullahev bence şuan ligteki sane reisi hariç tutuyorum tabi en iyi sol kanatlardan biri çok iyi bir oyucu zaten çok daha iyi kulüpler gider 1 2 yıla

Şu 28 ocağa kadar bekleme saçmaliği kolpa çikmalı ya şakamısınız birader 5 gün kaliyor lan sonra zaten ana avrat dümdüz gidelim mi yani.
Gassaray klasiği. Üstüne önemli biri gitmesin de Boey-Aurrier saçmalığını yaşattılar nihayetinde

Genel anlamda salladigini sen soyluyorsun zaten izlemeden oyuncu onerdim diyen ben miydim?

Bugunluk cer cop onerme kontenjanin doldu bu vaziyetle yarin tekrar biraktigin yerden devam edersin. Daha serbest kalma bedeli odendiginde kulubun soz hakki olmadigini bilmeden yorum yapiyorsun uzerine.

Tamam alper abi öyle yaparız

Gassaray klasiği. Üstüne önemli biri gitmesin de Boey-Aurrier saçmalığını yaşattılar nihayetinde
Valla çok saçmalık kepazelik yaşadık da şu iş gerçekleşir ise zirveye oynar yani çok net hiç yapmayacaz de bilgilendir bunada söveriz yanlış çünkü ama iletişimdir.

şuan her ne kadar yavaş takılsakta en az 3 transfer olucak dedi hoca savunma hattına ,orta sahaya ve hücuma bölgesine.Bu 3 transfer olurda 2 soru var aklımda bir savunma hattı derken neresi stoper mi bek bölgesimi ,orta saha derken 6 no mu yoksa 8 mi ve en önemlisi hücum hattı derken kanatlar mı santrafor mu veya 10 no mu ? bunları sormadılar hocada söylemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt