Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.759
- 59.193
- 3.423
Mehmet yıldız gibi forvet yedeği desemmmmmmahahahahahah
Yalan yok TSL için kulübede şöyle bi kereste olsa işe yarar dshdsds
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet yıldız gibi forvet yedeği desemmmmmmahahahahahah
Yalan yok TSL için kulübede şöyle bi kereste olsa işe yarar dshdsds
Mehmet yıldız gibi forvet yedeği desemmmmmm
Bravo hocam, anladimTamam Ugarte olmasın renktaş ama o mesajda umarım ne demek istediğimi anlatabildim. Doğru profil almamız lazım yoksa manası yok.
İyi oyuncu olması bir şeyi ifade etmez, bizim ihtiyacımız olan mı?
Topcu vermemisizDaha topçu almadan topçu veriyorlar. Ne basiretsiz heriflersiniz siz.
Ne güçlü herifti ya saçma sapan :dYa ben galiba retro vintage kazma türk futbolcu seviyorum ya
Mehmet Yıldız'a da ok oldum yedekte
Edit: lan valla roteyşında kulübede iş yaparlardı bunlar bana mı öyle geliyor lan dhshdsds
Onyedika kucumsenecek oyuncu degil iyi oyuncu ancak problem takimda defansif agirlikli Lemina ve Torreira nin olmasi hucumda Yunus ve İlkay disinda yaratici oyuncu yok.Ozellikle Yunus olmadigi zamanlar gol kisirligi yasiyoruz.Transfer de teshisi iyi koymak lazim.
Bosver rtas, 1 sezon daha oynayip uzarPeki İlkay ne zaman yerden oynamayı bırakıp uzun pas atacak?
Son sakatlık sonrası neredeyse sıfır uzun pas, hep yerden oynuyor..
Acaba korkuyor mu bi şeyler koparırım diye ki bilemedim..
Adamın en şekil özelliklerinden birisi ama hiç kullanmıyor.
Ne güçlü herifti ya saçma sapan :d
Takima gercek brezilyali lazim, sara yi yok sayiyorumBukadar cok Afrikalı doldurmak hic mantıklı iş degil
Takima gercek brezilyali lazim, sara yi yok sayiyorum
Onyedikayı bir CL maçında izledim topla çok güzel çıkışları var, savunması iyi ancak savunmadan ve kale önünden çıkarken pas kalitesi asla bir torera ya da Leminaya eş değil çok vasat hatta sık sık top kaybettiğini gördüm. Bize gelirse bu handikapı başımızı çok ağrıtır. Torera gibi oyuncu zaten bulamayız o ayrı.Orta sahaya alacağımız topçunun net olarak bir şeyi ÇOK İYİ yapabiliyor olması lazım.
Onyedika gibi topçular bir sürü şey yapabiliyor ama hiçbirinde çok iyi değil, ortalama.
Varsın tekniği kötü olsun ama işte rakibe yapıştı mı sülük gibi bırakmasın topu söküp alsın mesela.
Yav Sadri fb'ye gitmeyi düşünen adamla ne işimiz olur allesen
Başka birisini söyle bize
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onyedikayı bir CL maçında izledim topla çok güzel çıkışları var, savunması iyi ancak savunmadan ve kale önünden çıkarken pas kalitesi asla bir torera ya da Leminaya eş değil çok vasat hatta sık sık top kaybettiğini gördüm. Bize gelirse bu handikapı başımızı çok ağrıtır. Torera gibi oyuncu zaten bulamayız o ayrı.