Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Ugarte olmasın renktaş ama o mesajda umarım ne demek istediğimi anlatabildim. Doğru profil almamız lazım yoksa manası yok.

İyi oyuncu olması bir şeyi ifade etmez, bizim ihtiyacımız olan mı?
Bravo hocam, anladim

Ugarte riskli transfer ama bizde patlama da yapabilir, son dönemler manu da oynayan ve giden kendine geliyor, yeni takimlarinda iyi oynuyorlar

Kira+opsiyon (zorunsuz) düsününebilir

Onyedika kucumsenecek oyuncu degil iyi oyuncu ancak problem takimda defansif agirlikli Lemina ve Torreira nin olmasi hucumda Yunus ve İlkay disinda yaratici oyuncu yok.Ozellikle Yunus olmadigi zamanlar gol kisirligi yasiyoruz.Transfer de teshisi iyi koymak lazim.

Peki İlkay ne zaman yerden oynamayı bırakıp uzun pas atacak?

Son sakatlık sonrası neredeyse sıfır uzun pas, hep yerden oynuyor..
Acaba korkuyor mu bi şeyler koparırım diye ki bilemedim..

Adamın en şekil özelliklerinden birisi ama hiç kullanmıyor.

Onyedika kucumsenecek oyuncu degil iyi oyuncu ancak problem takimda defansif agirlikli Lemina ve Torreira nin olmasi hucumda Yunus ve İlkay disinda yaratici oyuncu yok.Ozellikle Yunus olmadigi zamanlar gol kisirligi yasiyoruz.Transfer de teshisi iyi koymak lazim.

Onyedika'yı küçümsemiyorum renktaş. Anlatmak istediğim şey şu aslında,

Onyedika'da savunma da var, top dağıtımı da var, fizik de var vs.

Ama Torrik gibi ya da Lemina gibi aşırı öne çıkan ve takımı rahatlacak bir özelliği yok. Yani bir sürü şey yapabiliyor ama hepsi 7/10 gibi düşün, içlerinden bir tanesi 9/10 değil.

Haliyle bu oyuncuya kalkıp 25-30 vermek yerine, bu parayı atıyorum hücum özellikleri 5/10 olan, ama savunma skilleri 9/10 olan, yani her şeyi değil çok az şeyi yapan ama onları harika yapan bi orta saha oyuncusu alalım. Daha çok işimize yarar.

Peki İlkay ne zaman yerden oynamayı bırakıp uzun pas atacak?

Son sakatlık sonrası neredeyse sıfır uzun pas, hep yerden oynuyor..
Acaba korkuyor mu bi şeyler koparırım diye ki bilemedim..

Adamın en şekil özelliklerinden birisi ama hiç kullanmıyor.
Bosver rtas, 1 sezon daha oynayip uzar

Bu yastan sonra cok fazla beklentiye girmeye gerek yok

Orta sahaya alacağımız topçunun net olarak bir şeyi ÇOK İYİ yapabiliyor olması lazım.

Onyedika gibi topçular bir sürü şey yapabiliyor ama hiçbirinde çok iyi değil, ortalama.

Varsın tekniği kötü olsun ama işte rakibe yapıştı mı sülük gibi bırakmasın topu söküp alsın mesela.
Onyedikayı bir CL maçında izledim topla çok güzel çıkışları var, savunması iyi ancak savunmadan ve kale önünden çıkarken pas kalitesi asla bir torera ya da Leminaya eş değil çok vasat hatta sık sık top kaybettiğini gördüm. Bize gelirse bu handikapı başımızı çok ağrıtır. Torera gibi oyuncu zaten bulamayız o ayrı.

Onyedikayı bir CL maçında izledim topla çok güzel çıkışları var, savunması iyi ancak savunmadan ve kale önünden çıkarken pas kalitesi asla bir torera ya da Leminaya eş değil çok vasat hatta sık sık top kaybettiğini gördüm. Bize gelirse bu handikapı başımızı çok ağrıtır. Torera gibi oyuncu zaten bulamayız o ayrı.

Onyedika'yı geçen seneden beri herhalde bi 10 kere falan izledim renktaş. Kötü maçına denk gelmişsin normalde o kadar top kaybetmiyor ama dediğim gibi bence aradığımız isim değil.

Biraz daha onyedika'yı gömersem adam beni evimden aldıracak uahhaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt