Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye her fizikçi oyuncuyu orta saha oynatma fetişizmin var
Sadece fizik mi sence çocuğun driblingi de var atletik güçlü temaslı oyunu seviyor güzel top sürüyor stoper desen değil bekte de tam verim alamadık 30 a aldığımız adamı 15 e gönderip yada kulübeye mi koyalım sallai bekte gayet güzel işler çıkarıyor 30 milyona orta saha almaktansa denenir ne kaybederiz

Ne acabasi olacakmis :D

Oyle bir teknik kapasitesi ve fizik olarak dar alan becerisi yok, orta saha olamaz. Merkezde oynamak icin bir oyun zekasi gerektiriyor oyle orta sahaya attim cikip oynasin demekle olsaydi keske.
8 de olmaz da defansif orta saha da denenmez mi sert oyuncu sonuçta temposuda var

Sadece fizik mi sence çocuğun driblingi de var atletik güçlü temaslı oyunu seviyor güzel top sürüyor stoper desen değil bekte de tam verim alamadık 30 a aldığımız adamı 15 e gönderip yada kulübeye mi koyalım sallai bekte gayet güzel işler çıkarıyor 30 milyona orta saha almaktansa denenir ne kaybederiz
Saydigin hiçbir özellik orta saha için önemli değil. Küme dusme adayımıyiz ki sert oynuyor fizigi var diye bir adamı orta saha da kullanalım?

Dun Saibari'yi izleyenler oldu mu bilmiyorum da keske paraya kiyalacak bir durumda onu dusunse yonetim. Hem solda is yapar, hem forvete yakin bir oyun anlayisinda. Fizik var, dribbling var, dar alan becerisi. Sutlari iyi. Yasi da uygun. Ama sanirim EPL'den cok talibi varmis artik zor bu saatten sonra.

Lookman yerine 100x Saibari'yi tercih ederim.

Futbolu anlayanlar ile anlamayanlari ayirip yakinda ayri bir nobet konusunu acacagim adini da Muz Nobeti konusu yapacagim bu gidisle.

30 MİLYON EURO?!
1766396523298.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt