Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.817
- 1.723
- 473
Hayat bilgisi dizisinde Rahmelim diye Kıbrısli karakter vardi. Kopil karakteri kendisine yaziyordu. Kıbrısli misiniz?rahmelim biz bu hayata yetişemeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat bilgisi dizisinde Rahmelim diye Kıbrısli karakter vardi. Kopil karakteri kendisine yaziyordu. Kıbrısli misiniz?rahmelim biz bu hayata yetişemeyiz
Niye her fizikçi oyuncuyu orta saha oynatma fetişizmin varBirde orta sahada mı denesek acaba belki orada olur fizik boy pos topla ilişkisi acaba mı dedirtmiyor
Sadece fizik mi sence çocuğun driblingi de var atletik güçlü temaslı oyunu seviyor güzel top sürüyor stoper desen değil bekte de tam verim alamadık 30 a aldığımız adamı 15 e gönderip yada kulübeye mi koyalım sallai bekte gayet güzel işler çıkarıyor 30 milyona orta saha almaktansa denenir ne kaybederizNiye her fizikçi oyuncuyu orta saha oynatma fetişizmin var
8 de olmaz da defansif orta saha da denenmez mi sert oyuncu sonuçta temposuda varNe acabasi olacakmis
Oyle bir teknik kapasitesi ve fizik olarak dar alan becerisi yok, orta saha olamaz. Merkezde oynamak icin bir oyun zekasi gerektiriyor oyle orta sahaya attim cikip oynasin demekle olsaydi keske.
YOOOK8 de olmaz da defansif orta saha da denenmez mi sert oyuncu sonuçta temposuda var
Saydigin hiçbir özellik orta saha için önemli değil. Küme dusme adayımıyiz ki sert oynuyor fizigi var diye bir adamı orta saha da kullanalım?Sadece fizik mi sence çocuğun driblingi de var atletik güçlü temaslı oyunu seviyor güzel top sürüyor stoper desen değil bekte de tam verim alamadık 30 a aldığımız adamı 15 e gönderip yada kulübeye mi koyalım sallai bekte gayet güzel işler çıkarıyor 30 milyona orta saha almaktansa denenir ne kaybederiz
O halde inşallah gönlümüzdeki gibi sağlam bir orta saha alınır singodanda sakatlıksız maks verim alırız sağ bekteSaydigin hiçbir özellik orta saha için önemli değil. Küme dusme adayımıyiz ki sert oynuyor fizigi var diye bir adamı orta saha da kullanalım?
Birde orta sahada mı denesek acaba belki orada olur fizik boy pos topla ilişkisi acaba mı dedirtmiyor
Yine Okan'a saymak icin bir sey uydurdun hemen.. 6 falan degil nasil futbol izliyorsunuz merak ediyorum.net 6 bu herif zaten
ama okan burukun aklına bile gelmez okadar futboldan uzak
Yine Okan'a saymak icin bir sey uydurdun hemen.. 6 falan degil nasil futbol izliyorsunuz merak ediyorum.
Ustteki mesajlari okursan ne dedigimi gorursun bu konuda.ne peki?
sağbek değil
ee stoperde değil
ne bu adam?!
bak yine sallayacak birşry buldum 30 MİLYON EURO verdirtti bu ne idüğü belirsiz adama!
Ustteki mesajlari okursan ne dedigimi gorursun bu konuda.
30 MİLYON EURO?!