Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.147
- 20.943
- 2.663
Pazarlık yok , herkese saplayalım Sadrim1.5 m euroyla süper lig şampiyonluğu + avrupada 0 puan mı
150 m euroyla süper lig şampiyonluğu + ilk 24e girememe tehlikesi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazarlık yok , herkese saplayalım Sadrim1.5 m euroyla süper lig şampiyonluğu + avrupada 0 puan mı
2 Side kotu.1.5 m euroyla süper lig şampiyonluğu + avrupada 0 puan mı
Musaba Oguz dan daha iyide acik alan oyuncusu ve buyuk takim oyuncusu olmak farkli birseyMusaba’nın Oğuz Aydın’dan çok da iyi olduğunu düşünmüyorum tbh.
İşte disiplin böyle birşey![]()
Pep Guardiola: "Noel öncesi bütün oyuncularımın kilosu ölçüldü. 3 gün sonra geri dönecekler. Hepsinin kilolarını tekrar kontrol edeceğim. Kilo alanı maç kadrosuna almayacağım. Formda olsa bile!"
Onu diyorum işte yaw. Oğuz’un Alanya’da açık alanda yaptıkları da bayağı iyiydi. Yedeğe böyle bir adam yerine Türk halini bulup geliştirmek daha mantıklıMusaba Oguz dan daha iyide acik alan oyuncusu ve buyuk takim oyuncusu olmak farkli birsey
İkisinde de lig şampiyonu oluyoruz para benim cebimden çıkmıyor bana ne derim1.5 m euroyla süper lig şampiyonluğu + avrupada 0 puan mı
Haaland’ı kessin daha futbol konuşmamGuardiola: "Noel öncesi bütün oyuncularımın kilosu ölçüldü. 3 gün sonra geri dönecekler. Hepsinin kilolarını tekrar kontrol edeceğim. Kilo alanı maç kadrosuna almayacağım. Formda olsa bile!"
Hallandin kendine baktığını biliyorHaaland’ı kessin daha futbol konuşmam
Musaba daha yetenekli renkdas ama iyi yedek olur o kadar.Aras Simsir gibi oyunculara yonelmemiz lazim.Onemli bir oyuncu olacagini dusunuyorum.Onu diyorum işte yaw. Oğuz’un Alanya’da açık alanda yaptıkları da bayağı iyiydi. Yedeğe böyle bir adam yerine Türk halini bulup geliştirmek daha mantıklı
Guardiola: "Noel öncesi bütün oyuncularımın kilosu ölçüldü. 3 gün sonra geri dönecekler. Hepsinin kilolarını tekrar kontrol edeceğim. Kilo alanı maç kadrosuna almayacağım. Formda olsa bile!"
hepsi kilo alirsa ne pok yiyecek
„#Galatasaray are closely monitoring the situation.“