Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAY gitmiyorsa ve onun önüne oyuncu almayacaksak Hauge alınsın. 70 gibi rahatça sokarsin.
Yine aynı takımdan 2 defa penaltı kaçırsa da Högh mü nedir onu da alalım.
Ikisi de rahat yedek olurlar.
Bir tane de sağlam 6 no alırsak güle oynaya şampiyon oluruz.

Guardiola: "Noel öncesi bütün oyuncularımın kilosu ölçüldü. 3 gün sonra geri dönecekler. Hepsinin kilolarını tekrar kontrol edeceğim. Kilo alanı maç kadrosuna almayacağım. Formda olsa bile!"

Manchester City Water GIF by Emirates FA Cup

Pep Guardiola: "Noel öncesi bütün oyuncularımın kilosu ölçüldü. 3 gün sonra geri dönecekler. Hepsinin kilolarını tekrar kontrol edeceğim. Kilo alanı maç kadrosuna almayacağım. Formda olsa bile!"
İşte disiplin böyle birşey

Musaba Oguz dan daha iyide acik alan oyuncusu ve buyuk takim oyuncusu olmak farkli birsey
Onu diyorum işte yaw. Oğuz’un Alanya’da açık alanda yaptıkları da bayağı iyiydi. Yedeğe böyle bir adam yerine Türk halini bulup geliştirmek daha mantıklı

1.5 m euroyla süper lig şampiyonluğu + avrupada 0 puan mı

150 m euroyla süper lig şampiyonluğu + ilk 24e girememe tehlikesi mi
İkisinde de lig şampiyonu oluyoruz para benim cebimden çıkmıyor bana ne derim

Fakat Avrupa'da 0 puan tat kaçırır o yüzden 150 milyon euro ile lig şampiyonluğunu alır çılgınlar gibi kutlarım

Onu diyorum işte yaw. Oğuz’un Alanya’da açık alanda yaptıkları da bayağı iyiydi. Yedeğe böyle bir adam yerine Türk halini bulup geliştirmek daha mantıklı
Musaba daha yetenekli renkdas ama iyi yedek olur o kadar.Aras Simsir gibi oyunculara yonelmemiz lazim.Onemli bir oyuncu olacagini dusunuyorum.

„#Galatasaray are closely monitoring the situation.“

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt