Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki takımda

Bernardo Silva (M.City)
Boey (B.Münih) (2023 model)
Lamine Camara (Monaco)

Şu üç adam olsa Singo’yu da sol stoper oynatsak başından beri enteresan şeyler olabilirdi Avrupa’da daha da.

Daha atlet defans ve orta saha, daha teknik ön hat.

Yerli Sallai. Bizimkiler kadro derinliği ayağına girerse şaşırmam diyecektim ki galiba Okan Hoca gönderdiydi Oğulcanı

Ağa musaba dikine iyi gidiyor tescilliler f/p oyuncu alacak. Maestro da öyle. Robetten Stevena. Alo steven ben Robert bana organik sakinleştirici ateşle steven. Robert lewandoski değil samsunlu robert.

İyidir de seviye farkı vardır illaki

Lokman nere musaba nere,lokmanı almalarını istemezdim

Bu seneki takımda

Bernardo Silva (M.City)
Boey (B.Münih) (2023 model)
Lamine Camara (Monaco)

Şu üç adam olsa Singo’yu da sol stoper oynatsak başından beri enteresan şeyler olabilirdi Avrupa’da daha da.

Daha atlet defans ve orta saha, daha teknik ön hat.
singoyu sol stoper oynatsak max 2 puanımız vardı heralde

Ben Dennisi alternatif olarak isterim.

Salt futbol space:

Goztepde oynayan Denis'in menajeri yarin Istanbula geliyor.
Anthony denisi birkaç maç özellikle izledim. Teknik olarak yeterli mi sormak lazım. Kesici olarak iş yapar. Etrafındaki İlkay torrik sara olunca pas kalitesi artar illaki. Dennis olmaisnisjn sebebi osimhenin köylüsü olması bi de ucuz

Ağa musaba dikine iyi gidiyor tescilliler f/p oyuncu alacak. Maestro da öyle. Robetten Stevena. Alo steven ben Robert bana organik sakinleştirici ateşle steven. Robert lewandoski değil samsunlu robert.
Musamba iyi oyuncu ama son kararlar ve bitiricilik felaket.. Maximin bundan çok daha hızlı ve tehlikeliydi ama yine bu son tercih işlerinde batiriyordu genelde..Musamba o yüzden en azından şu anki haliyle ana planda dusunuluyorsa tatmin etmez ama rotasyon için iyi olur tabii ki

boeyin top kapışı ikili mücadelesi belki daha iyiydi sallaiden

ama sallainin oyun bilgisiyle merkezileşip oyunu rahatlatması baya fark yaratıyor boeye göre

ikisinin de hücumu çok iyi değildi zaten
Boeyin savunma 1e1leri muazzamdı da tüm parametrelerde kıyas yapsak şalainin artısı daha fazladır

Ne bilim daha standart oynuyo sanki şut tehdidi var,duran topun başına geçecek kadar orta becerisi var,hücumda açılan ortayı arka direkte tamamlamaya çalışma var,hücumda ve savunmada kimseye ezilmeme var,malca hata yapmama var,top kaybetmeme var,sakatlık riski pek yok,50 mevkiyi yedekleme var ,var oğlu var adamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt