- 1 Mayıs 2018
- 57.828
- 48.601
- 3.873
Silas Andersen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağa musaba dikine iyi gidiyor tescilliler f/p oyuncu alacak. Maestro da öyle. Robetten Stevena. Alo steven ben Robert bana organik sakinleştirici ateşle steven. Robert lewandoski değil samsunlu robert.Pazardan aldım lokman eve geldim musaba ahaha
Brahim yerine de sar ordan dia saba
Hep onun tarafından geldi napoli. Olumlu hiç bir şeyi yok. Abi apokerim şu haliyle lucymiden daha iyi.Bi daha lucumi falan yazmayalım buraya eleman sahaya iki kilo s.cti
Ağa musaba dikine iyi gidiyor tescilliler f/p oyuncu alacak. Maestro da öyle. Robetten Stevena. Alo steven ben Robert bana organik sakinleştirici ateşle steven. Robert lewandoski değil samsunlu robert.
Bu arada bnc
Şalai>boey>singo
Ağa linç yeme aman. Sağlam singoyu tam izleyemedik olduğu maçlarda x faktör oldu. Salai ırgat gibi. O olmasa mahvolurudk. Oynadığına bakarsan şu siralaman yanlış değilBu arada bnc
Şalai>boey>singo
singoyu sol stoper oynatsak max 2 puanımız vardı heraldeBu seneki takımda
Bernardo Silva (M.City)
Boey (B.Münih) (2023 model)
Lamine Camara (Monaco)
Şu üç adam olsa Singo’yu da sol stoper oynatsak başından beri enteresan şeyler olabilirdi Avrupa’da daha da.
Daha atlet defans ve orta saha, daha teknik ön hat.
Gayet iyi hamle olur. Potansiyeli yüksek biri. 8-10 bonservis senelik 1.5 ideal hamle olur.Ben Dennisi alternatif olarak isterim.
„#Galatasaray are closely monitoring the situation.“
Anthony denisi birkaç maç özellikle izledim. Teknik olarak yeterli mi sormak lazım. Kesici olarak iş yapar. Etrafındaki İlkay torrik sara olunca pas kalitesi artar illaki. Dennis olmaisnisjn sebebi osimhenin köylüsü olması bi de ucuzSalt futbol space:
Goztepde oynayan Denis'in menajeri yarin Istanbula geliyor.
Musamba iyi oyuncu ama son kararlar ve bitiricilik felaket.. Maximin bundan çok daha hızlı ve tehlikeliydi ama yine bu son tercih işlerinde batiriyordu genelde..Musamba o yüzden en azından şu anki haliyle ana planda dusunuluyorsa tatmin etmez ama rotasyon için iyi olur tabii kiAğa musaba dikine iyi gidiyor tescilliler f/p oyuncu alacak. Maestro da öyle. Robetten Stevena. Alo steven ben Robert bana organik sakinleştirici ateşle steven. Robert lewandoski değil samsunlu robert.
Boeyin savunma 1e1leri muazzamdı da tüm parametrelerde kıyas yapsak şalainin artısı daha fazladırboeyin top kapışı ikili mücadelesi belki daha iyiydi sallaiden
ama sallainin oyun bilgisiyle merkezileşip oyunu rahatlatması baya fark yaratıyor boeye göre
ikisinin de hücumu çok iyi değildi zaten
Singo daha iyi oynarsa güncelleriz şu an için konuşuyoruzAğa linç yeme aman. Sağlam singoyu tam izleyemedik olduğu maçlarda x faktör oldu. Salai ırgat gibi. O olmasa mahvolurudk. Oynadığına bakarsan şu siralaman yanlış değil