Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruben neves mi ugartemi nevesi izlemedim ama ugarteyi manu döneminde izledim o yüzden hiç düşünmeden neves derim

Ruben neves mi ugartemi nevesi izlemedim ama ugarteyi manu döneminde izledim o yüzden hiç düşünmeden neves derim

Alakasız iki oyuncu zaten

Ruben Neves full paket mükemmel bi orta saha. Ondaki tekniğin,oyun aklının yarısı yok Ugartede.

Ugarte daha çok rakip bozan koşan mücadele eden bi paket

Ugarte çok iyi olur

hiç izlemedim

Alakasız iki oyuncu zaten

Ruben Neves full paket mükemmel bi orta saha. Ondaki tekniğin,oyun aklının yarısı yok Ugartede.

Ugarte daha çok rakip bozan koşan mücadele eden bi paket
Son dönemlerinde ne koşuyor ne mücadele ediyor ne rakibi bozuyor.onu futbol piyasasına süren amorim bile defetmek istiyor

Wolves'te oynarken savunma özelliği Lemina kadar vardı öyle yumuşak bir isim değildi Ruben Neves tekniği zaten çok üst düzey bir isimdi.
Lemina kadar da yok abartmayalım adam o oyun kuruculuğun tekniğin üstüne lemina kadar da savunma yapabilse 150lik topçu olurdu zaten

Bize 6 8 numara yerine 10 numara icin mertens muadili oyuncu lazim bence ,o bölgemiz hala boş

Lemina dinlendirebildiğin sürece Hakan veya Ruben Neves profilleri daha mantıklı yanınada Dennis ayarında bi genç alırsın orta sahanda belli bi şablon olur

Her transfer döneminde aynı bölgelere adam bakıyoruz :asd:

Neves iyi oyuncu ama kim bu kolpayi ortaya atti ki?

Senelik 25 milyon euro maas aliyor, Al Hilal kovmayacak ise kesin yeni sozlesme yaparlar zaten.

Seneye yabancı kuralı 10+4 olacak. Yani bizim şuan ki yabancı sayımız +4 genç oyuncu. Hamleleri yaza rahatlık sağlayacak düzeyde yapmalıyız. 2 tane orta yaşlarda yabancı alsan 6 ay sonra mevcut kadrodan 2 yabancıdan çıkmak durumundasın. O yüzden elindeki yabancı oyuncuların kalitesi çok kıymetli. Önümüzdeki sene için orta saha listesine Çalhanoğlunu eklemek çok önemli olucak.

Yaşlı bi orta saha olucak bu yüzden u23 kontenjanı için mutlaka merkeze ekleme yapmalıyız

Seneye
Torreira (30)
Hakan(32)
Lemina(33)
İlkay(36)
Sara(27)

Bu ugarte gelirse çok sövdürür kendine bence son olasılık bile olmamali
Kiralık+ opsiyona alınabiliyorsa Ugarte riskine girerim. Ugarte Manu öncesi çok beğendiğim bir orta sahaydı. Orta sahada diğer isimleri rahatlatır Torreira'yı önceki gibi rahat şekilde önde kullanabiliriz. Ama direk bonservisi ile almak ciddi risk olur.

Kiralık+ opsiyona alınabiliyorsa Ugarte riskine girerim. Ugarte Manu öncesi çok beğendiğim bir orta sahaydı. Orta sahada diğer isimleri rahatlatır Torreira'yı önceki gibi rahat şekilde önde kullanabiliriz. Ama direk bonservisi ile almak ciddi risk olur.
Katılıyorum. Kimsenin Manu performansına bakarak konuşmamak lazım. Geçen sene Manu'da diye burun kıvırdığımız Mctominay şu an bence en değerli defansif orta sahalardan biri mesela.

Lemina kadar da yok abartmayalım adam o oyun kuruculuğun tekniğin üstüne lemina kadar da savunma yapabilse 150lik topçu olurdu zaten
İstatistik olarak savunma istatistikleri Leimna'ya benzer yada yakındı. Zaten 3 sene önce 50-60 milyon bonservisler veriliyordu kendisine ki mevcut takımı böyle bir bonservis vermişti kendisine. O dönem hatırladığım PL'den başka takımlarda bu bonservisleri veriyordu ama yüksek maaş için Arabistan'a gitmişti diye hatırlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt