Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su an ligten alınacak seviyede yabancı oyuncu yok,alan guzel kazik yiyebilir

dripling yapabilen piyasa değeri değer 25m üzeri yaşı 28'in altında olan her orta saha oyuncusu bizim takıma uyar

Maestro ADS kume dustugunde 1-2'ye alinir denenirdi. Simdi hala 22 yasinda olmasina ragmen 5-6 verip alinabilir. Torr yedegi olur ondan.
Ne maestro ne dennis icin 5 6 ya bırakmazlar 10 isterler ,verilmez o para ,parası disinda yabancı hakkinida ziyan ediyorsun ,artık genc oyuncular almak lazim avrupa liglerinj tarayan bulur

Okan hocamıza önerim biraz kitap okuması,anlaşılır cümle kursun da fal açmayı bırakalım

Kaç adam alınacak,nereye alınacak,ne kadara alınacak yine bi bok bilmiyoruz çünkü açıklamalarından bi halt anlaşılmıyo

Orhan ulucanın programa katılmıştı,orta sahaya 8 numara alınacaktı her şey belliyken nasıl bir profil istediğini bile düzgün tarif edememişti 2 ay şunu mu dedi bunu mu kastetti diye çıkarım yapmaya çalışıyoduk

Ne maestro ne dennis icin 5 6 ya bırakmazlar 10 isterler ,verilmez o para ,parası disinda yabancı hakkinida ziyan ediyorsun ,artık genc oyuncular almak lazim avrupa liglerinj tarayan bulur
Hocam bazen cok uzaklara bakarken gozunun onundekini kacirirsin. 10 milyon eder etmez orasi tartisilir ama u23 kuralina hala uyuyorsa bilmedigin adam yerine bunu alabilirsin. Torr'u cezali degilse dinlendiremiyorsun. En onemli assetlerini korumak icin yan yatirimlar yapmak gerekiyor. Bunun icin de para harcamak zorundasin.

Ayağını yorganına göre uzat kadrosu

Uğurcan
Singo lemina ake
Şalai papesarr manukone estupinan
Sane osimhen vinicius

Şampiyonlar ligi ve sakatlıklara rağmen ilk yarıyı lider olarak tamamladık. Umarım doğru transferler yapılır da ligin ikinci yarısı bizim için çok daha sorunsuz çok daha az puan kaybıyla geçer

Yerli oyuncu şart, ihtimal dahilinde olanlar;

Hakan ÇALHANOĞLU 31
Zeki ÇELİK 28 Yerli ALTYAPI
Salih ÖZCAN 27
Emin BAYRAM 22 Kulüp ALTYAPI
Taha ALTIKARDEŞ 22 Yerli ALTYAPI
Deniz GÜL 21
Başar ÖNAL 21
Mertcan AYHAN 19

Bir de şu anda Şampiyonlar Ligi için plan yapmak bana çok doğru gelmiyor işin açıkçası biz o treni USG ve Monaco maçlarında kaçırdık gibi. Bundan sonra Atletico veya City 'den puan alıp ilk 24 içinde olmamız benim için ekstra olur

Tüm planlamayı elimizdeki lige göre yapmaktan yanayım. Bunun için de doğru 11'i son dönemde oynadığımız takım ile bulduk gibi geliyor bana. Bu takıma göre planlama yapılmasından yanayım.

Uğurcan
Sallai-Davinson-Abdülkerim-Eren
Torreira-İlkay
Sane-Yunus-Barış
Osimhen

Tabii bu takım dediğim gibi ligin ikinci yarısında çok daha fazla maça çıkacağımız lig için düşündüğüm takım. Önümüzdeki Atletico & City maçları ilk 24 'e kalabilirsek +2 şampiyonlar ligi maçı daha bununla birlikte ligde oynayacağımız derbi maçlarında zorlu deplasmanlarda filan yine Liverpool maçındaki kurguya dönebilir takım. Beklerde Singo & Jakobs önlerinde Lemina & Torreira ikilisi çok daha kritik hale geliyor ama dediğim gibi en fazla 8-9 maç için bu kurguya ihtiyaç duyarız geri kalan lig maçları ve kupa maçlarıyla birlikte 19-20 maç için kurgu yukarıdaki takım üzerinde olmalı

1)Kalede Uğurcan & Günay ikilisiyle devam edilir.
2)Sağ bekte Sallai ve Singo yeterli bence Sallai lig maçları özelinde kolay kolay kesilecek bir oyuncu değil. Hem çok net bir standardının olduğu için hem de Sane ile birlikte hücumdaki akışkanlığı sağladığına inandığım için Singo iyileşsin yavaş yavaş süre bulmaya başlasın acele etmemize gerek yok lig maçları özelinde.
3)Stoperde Davinson & Abdülkerim ikilisi ne olursa olsun bozulmamasından yanayım hı Singo ve Lemina bu ikiliye alternatif olabilir ama olursa bir sol stoper transferi olabilir ama 1. önceliğim olmazdı açıkçası.
4)Sol bekte Jakobs & Eren hatta Kazımcan üçlüsüyle ile yola devam ederiz. Eren 'in hücumda verdikleri Barış ile uyumu bence Jakobs 'un daha önünde Singo 'da olan sakatlık sorunu Jakobs için de geçerli Afrika kupasından dönsün yavaş yavaş oynayarak ısınsın.
5)Orta saha bence transferin en net ihtiyaç duyduğumuz mevki. Çok fazla 6 numara üzerinde duruyoruz ama ben oyunu 2 yönüyle oynayabilen fizik kalitesi olan dribling yapabilecek hatta takımı hücuma kırabilecek bir oyuncu transferinden yanayım. Lig maçları özelinde ideal orta saha ikilimiz Lemina & Torreira ikilisi mi yoksa Torreira & İlkay ikilisi mi? Bence ikincisi böyle bir durumda zaten alternatif konumuna düşmüş Lemina 'nın da alternatifi 6 numara mı daha kritik ihtiyaç yoksa hiç kadromuzda olmayan oyunun 2 yönünü oynayabilen dribling yapabilen fiziksel üstünlüğü olan bir 8 numara mı ? Bence ikincisi
6)10 numara bölgesinin tek sahibi Yunus gibi bu takımda alternatifi olarak İlkay veya Sara 'yı düşünüyoruz keşke buraya da bir transfer yapma şansımız olsa Yunus da üst üste zorlamaya çok gelebilecek bir oyuncu değil ama tıpkı sol stoper transferinde olduğu gibi ilk önceliğim olmaz 10 numara transferi de
7) Kanatlarda Barış ve Sane ikilisinin maşallahı var takımın geri kalanında en sıkıntı yaşadığımız dönemlerde bile bu ikili çatır çatır 14-15 maç üst üste 90 dakika sahada kaldılar ama hem Sallai 'nin sağ bek olması hem Yunus 'un 10 numaraya geçmesiyle elde bu ikiliye alternatif olabilecek oyuncu kalmıyor belki Ahmet 'i sayabiliriz onun da gidip/kalacağı belli değil. O yüzden orta sahadan sonra en kritik transfer kanat bölgesi gibi geliyor bana
8)Forvette Osimhen & Icardi ikilisiyle devam edileceğine inanıyorum sene sonuna kadar işin açıkçası devre arasında İcardi 'yi göderip yerine bir forvet alma işine kalkacağımıza hiç inanmıyorum

Yani transferde bir öncelik sıralaması yaparsam 1. Oyunu iki yönüyle oynayabilen bir merkez orta saha hatta illa isim vermem gerekirse Q.Timber olabilir. 2. Sane & Barış ikilisiyle birlikte kullanabileceğimiz en az bu kaliteye yakın hatta Barış ve Sane gibi zorunda kalmamız durumunda her iki kanatta da kullanabileceğimiz bir kanat oyuncusu kesin sonrasında olursa 10 numarada Yunus 'a bir alternatif veya sol stoper için Abdülkerim 'e bir alternatif olmak üzere toplam 4 transfer ihtiyacımız var. Bakalım umarım bu ihtiyaçları en doğru şekilde tamamlarız.

Musabayı izleyen var mı yeni babel falan mı bu adam
Babel ile yakindan uzaktan alakasi yok stil ve kalite olarak bakarsak.

Musaba daha cok defans arkasi bosluk buldugu zaman hiziyla topu alip kanattan gidebiliyor, son vuruslar ve dogru karar alma konusunda vasat olan biri ama Samsun gibi takimlar icin yeterli.

Ben devre arasi Sneijder Drogbali sezon disindi isabet transfer donemi hatirlamiyorum.
İşte o yüzden geçen sene yaptığımız gibi 6-7 transfer peşinde koşmak saçma geliyor bana. Adam akıllı orta saha ve kanat oyuncusu transferleri yapılsın da geri kalanına bakalım modundayım. Bu 6-7 kişilik planlamayı da aslında yapmamız gereken yaz transfer dönemine bırakalım

Her yaz transfer döneminde kadromuz yeterli transfere gerek yok diye sezona başlayıp kış transfer dönemi geldiğinde 5-6 oyuncu peşinde koşuyoruz bunun tam tersini yapmamız gerektiğini öğreniriz umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt