Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maestro ADS kume dustugunde 1-2'ye alinir denenirdi. Simdi hala 22 yasinda olmasina ragmen 5-6 verip alinabilir. Torr yedegi olur ondan.Su an ligten alınacak seviyede yabancı oyuncu yok,alan guzel kazik yiyebilir
Ne maestro ne dennis icin 5 6 ya bırakmazlar 10 isterler ,verilmez o para ,parası disinda yabancı hakkinida ziyan ediyorsun ,artık genc oyuncular almak lazim avrupa liglerinj tarayan bulurMaestro ADS kume dustugunde 1-2'ye alinir denenirdi. Simdi hala 22 yasinda olmasina ragmen 5-6 verip alinabilir. Torr yedegi olur ondan.
Hocam bazen cok uzaklara bakarken gozunun onundekini kacirirsin. 10 milyon eder etmez orasi tartisilir ama u23 kuralina hala uyuyorsa bilmedigin adam yerine bunu alabilirsin. Torr'u cezali degilse dinlendiremiyorsun. En onemli assetlerini korumak icin yan yatirimlar yapmak gerekiyor. Bunun icin de para harcamak zorundasin.Ne maestro ne dennis icin 5 6 ya bırakmazlar 10 isterler ,verilmez o para ,parası disinda yabancı hakkinida ziyan ediyorsun ,artık genc oyuncular almak lazim avrupa liglerinj tarayan bulur
Ben devre arasi Sneijder Drogbali sezon disindi isabet transfer donemi hatirlamiyorum.Şampiyonlar ligi ve sakatlıklara rağmen ilk yarıyı lider olarak tamamladık. Umarım doğru transferler yapılır da ligin ikinci yarısı bizim için çok daha sorunsuz çok daha az puan kaybıyla geçer
KesinlikleNe maestro ne dennis icin 5 6 ya bırakmazlar 10 isterler ,verilmez o para ,parası disinda yabancı hakkinida ziyan ediyorsun ,artık genc oyuncular almak lazim avrupa liglerinj tarayan bulur
Hiçbirineves mi hakan mı
Babel ile yakindan uzaktan alakasi yok stil ve kalite olarak bakarsak.Musabayı izleyen var mı yeni babel falan mı bu adam
İşte o yüzden geçen sene yaptığımız gibi 6-7 transfer peşinde koşmak saçma geliyor bana. Adam akıllı orta saha ve kanat oyuncusu transferleri yapılsın da geri kalanına bakalım modundayım. Bu 6-7 kişilik planlamayı da aslında yapmamız gereken yaz transfer dönemine bırakalımBen devre arasi Sneijder Drogbali sezon disindi isabet transfer donemi hatirlamiyorum.