Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Icardi gitmeye okeymis ve para sorun değilmiş maaş açısından.

Sizce bonservis ister miyiz? İstersek kaç isteriz ?

benim öyle bir iddaam yok
ben ne düşünüyorsam yazarım
kim ne düşünüyor umurumda değil açıkcası beğenmiyorsan yok say

i

ben ali koçu arayıp beni al diyen birini istemiyorum
herif karaktersizin teki
gsye böyle bir karaktersizi istemiyorum buna karşı çıkıyorsan ya görmezden gelirsin yada karşı done koyarsın bu kadar basit

forum dediğin bir yerde karşıt görüşler olur
uçuk görüşler olur
saçma görüşler olur
olur yani forum burası

herkes tekdüze olsa buraya bir zaman sonra kimse yazmaz forumun rengidir bu

benden nefret edenlerde olur
sevenlerde olur
insan sosyal varlıkdır
saygı duyacaksın
Mason buralarda mıydın? Niye hiç denk gelmedim iletilerine? Sana ihtiyaç var bu aralar, çok kaybolma…

Icardi gitmeye okeymis ve para sorun değilmiş maaş açısından.

Sizce bonservis ister miyiz? İstersek kaç isteriz ?

Bu haberlerin İcardi sözleşme uzatma görüşmeleri öncesi çıkmasını tam olarak bilemedim ama İcardi evlatlarına yakın olmak için orada oynamak istiyor da olabilir. Bonservis istemeyiz bence bu sene kalan 5 milyonluk maaşı karşılığı bırakırız yada sembolik bir bedel istenir herhalde. Burada önemli olan İcardi bunu istiyorsa iyi bir şekilde olmalı bu ayrılık. Ve devre arasında bu gerçekleşirse Roma'da tutmayan Evan Ferguson'u satın alma opsiyonlu kiralamak çok mantıklı olabilir bizim için piyasası düşmüşken. Bizim ligde iş yapabilecek bir profil ve u23.

Bu haberlerin İcardi sözleşme uzatma görüşmeleri öncesi çıkmasını tam olarak bilemedim ama İcardi evlatlarına yakın olmak için orada oynamak istiyor da olabilir. Bonservis istemeyiz bence bu sene kalan 5 milyonluk maaşı karşılığı bırakırız yada sembolik bir bedel istenir herhalde. Burada önemli olan İcardi bunu istiyorsa iyi bir şekilde olmalı bu ayrılık. Ve devre arasında bu gerçekleşirse Roma'da tutmayan Evan Ferguson'u satın alma opsiyonlu kiralamak çok mantıklı olabilir bizim için piyasası düşmüşken. Bizim ligde iş yapabilecek bir profil ve u23.
Bana da öyle geliyor, ffp tarafı ve mayıs seçimi öncesi çok para harcayamayacağımız için Icardi çok bastırmazsa, yeni bir sözleşme yapmayıp sene sonu git derler gibi geliyor

Bodonun sol kanadı hiç fena bir herif değil Dortmund'a da gol attı en son max 10 a alırız diye düşünüyorum baya iyi alternatif olur. Forvetede İcardi yerine ön alan presine katılacak ama yaşıda çok geçmemiş birini almamız lazım ama uygun maliyetli kim olur bilmiyorum. İcardi sene sonu gider bence şimdiden almak mantıklı olur.

yalnız jurasek son 5 yılda falan gördüğüm en kötü topçu inanılmaz 1 char

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt