Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.565
- 5.699
- 2.108
Icardi gitmeye okeymis ve para sorun değilmiş maaş açısından.
Sizce bonservis ister miyiz? İstersek kaç isteriz ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygı duyulacak bir seçim yaparsan haber etIkinizde malum konuda adayimsiniz ama birinizi seçeceğim bu akşam.
Mason buralarda mıydın? Niye hiç denk gelmedim iletilerine? Sana ihtiyaç var bu aralar, çok kaybolma…benim öyle bir iddaam yok
ben ne düşünüyorsam yazarım
kim ne düşünüyor umurumda değil açıkcası beğenmiyorsan yok say
i
ben ali koçu arayıp beni al diyen birini istemiyorum
herif karaktersizin teki
gsye böyle bir karaktersizi istemiyorum buna karşı çıkıyorsan ya görmezden gelirsin yada karşı done koyarsın bu kadar basit
forum dediğin bir yerde karşıt görüşler olur
uçuk görüşler olur
saçma görüşler olur
olur yani forum burası
herkes tekdüze olsa buraya bir zaman sonra kimse yazmaz forumun rengidir bu
benden nefret edenlerde olur
sevenlerde olur
insan sosyal varlıkdır
saygı duyacaksın
Plate'in Türkiye'nin Galatasaray takımıyla görüşmesi gerekecek. Oyuncunun Haziran 2026'da sona erecek sözleşmesinin bitimine altı ay daha var.Sene sonu için yazmışlar zaten beleş oluyor
Devre arasında gitmezPlate'in Türkiye'nin Galatasaray takımıyla görüşmesi gerekecek. Oyuncunun Haziran 2026'da sona erecek sözleşmesinin bitimine altı ay daha var.
Şimdi vermeyizPlate'in Türkiye'nin Galatasaray takımıyla görüşmesi gerekecek. Oyuncunun Haziran 2026'da sona erecek sözleşmesinin bitimine altı ay daha var.
Mason buralarda mıydın? Niye hiç denk gelmedim iletilerine? Sana ihtiyaç var bu aralar, çok kaybolma…
İşlerin rastgele… iyi tatiller..noel öncesi işlerim çoktu
tatildeyim bol bol gireceğim
Bana da öyle geliyor, ffp tarafı ve mayıs seçimi öncesi çok para harcayamayacağımız için Icardi çok bastırmazsa, yeni bir sözleşme yapmayıp sene sonu git derler gibi geliyorBu haberlerin İcardi sözleşme uzatma görüşmeleri öncesi çıkmasını tam olarak bilemedim ama İcardi evlatlarına yakın olmak için orada oynamak istiyor da olabilir. Bonservis istemeyiz bence bu sene kalan 5 milyonluk maaşı karşılığı bırakırız yada sembolik bir bedel istenir herhalde. Burada önemli olan İcardi bunu istiyorsa iyi bir şekilde olmalı bu ayrılık. Ve devre arasında bu gerçekleşirse Roma'da tutmayan Evan Ferguson'u satın alma opsiyonlu kiralamak çok mantıklı olabilir bizim için piyasası düşmüşken. Bizim ligde iş yapabilecek bir profil ve u23.
Arjantin basını adamdırTürk basınından daha yalancısı varsa Arjantin basınıdır .
Arjantin basını adamdır