- 3 Haziran 2015
- 56.911
- 66.044
- 4.143
Lan daha dün Lokman konuşuyorduk ne ara Musaba oldu yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakası yokSara var hakana gerek yok demek ikisini kiyaslayip ayni siklette olduguna kanaat getirmek demek. Ben öyle anladim ve senin gibi futbolcudan anlayan bi rtsa yakistaramadim
İcardi gitsin zatenArjantin basını adamdır
Sorloth gelmez trye zatenSirlot derken de Sumudorov indirmesinler
6 milyona ucuz sayılmaz mıydı biz bonus yerine veriyoruz 5-6 milyonLan daha dün Lokman konuşuyorduk ne ara Musaba oldu yahu
Yeni yakin jelert ve cuesta transfer eden takimin taraftari olarak bu göruṣe katilamam dostumyalnız jurasek son 5 yılda falan gördüğüm en kötü topçu inanılmaz 1 char
Sorloth gelmez trye zaten
keske gelse ama kiralik oldugu icin zorSirlot derken de Sumudorov indirmesinler
izlediğim Samsun maçlarında beğenmiştimmuşamba yi #sukuatlama şansın var mı üstad @Ali Bektaş
Vallahi bu forumun kafa yapısını çözemiyorum bazenFree çiğ köfte bile alamiyorsun nereye beleş olacak?
Birde yedek yazmış adam faal olarak dünyanın en iyi orta sahalardan biri.
Ihtiyaclar arasinda orta saha var ya. Ha o isim hakan degil dersen baska da. Sara var hakana gerek yok demen ṣaṣirtti. Hakan saglikli oldugu surece sarayi malzemeci olarak kullaniralakası yok
mesela şu an Lucas Hernandez konuşulsa forumda
istemem derim
Jakobs var, Eren var, Kazımcan var derim
Hernandez aslında hepsinden iyi topçu
fakat yaşı belli
maliyeti belli
bizim ihtiyaçlar belli
Gitmek istemesi doğal bir olay
Icardi gitmeye okeymis ve para sorun değilmiş maaş açısından.
Sizce bonservis ister miyiz? İstersek kaç isteriz ?
ben iki orta saha istiyom hattaIhtiyaclar arasinda orta saha var ya. Ha o isim hakan degil dersen baska da. Sara var hakana gerek yok demen ṣaṣirtti. Hakan saglikli oldugu surece sarayi malzemeci olarak kullanir
Ben hakan isterim ama en fazla 10m bons ve 5m maaṣa ok. Fazlasina istemem
Ama öncelik olarak genc topcular isterim. Isim olmasina gerek yok, iyi scout edilmiṣ ve ihtiyacimiza uyan profil olsun yeter
Katilirim bu postaben iki orta saha istiyom hatta
ama bi tane hareketli, koş koş oyunumuza uygun, prese katılabilecek, top kapabilen ve topla dikine gidebilen adam istiyom, dandik Lemina tarzı, Lemina-Torreira çetin maçlarda ideal ikili onlardan biri olmadığında patlıyoz bunun olmaması için, ve Lemina yaşlanıyor ileride onun yerine koymak için
bi tane de forvet arkası istiyom, son maç Yunus'un yaptıklarını bi seviyede yapabilecek, Yunus'tan iyi olmasına gerek yok onunla dakika paylaşsa da olur, zaten Yunus-Sane de sağ kanatta dakikaları paylaşır Sane'yi biraz hor kullandık ilk devre, neyse özetle geçişte etkili dar alanda iş yapabilen inceci ve son topu iyi kullanan bir 10 numara istiyorum
Hakan iki profile de uymuyor, bir şekilde Sara yahut İlkay giderse isterim Hakan'ı ben de