Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara var hakana gerek yok demek ikisini kiyaslayip ayni siklette olduguna kanaat getirmek demek. Ben öyle anladim ve senin gibi futbolcudan anlayan bi rtsa yakistaramadim
alakası yok

mesela şu an Lucas Hernandez konuşulsa forumda
istemem derim

Jakobs var, Eren var, Kazımcan var derim
Hernandez aslında hepsinden iyi topçu

fakat yaşı belli
maliyeti belli
bizim ihtiyaçlar belli

muşamba yi #sukuatlama şansın var mı üstad @Ali Bektaş
izlediğim Samsun maçlarında beğenmiştim

ortalama üstü bi herif bence, 6m de kelepir sayılır bu adam için, hele devre arasında

bize tam böyle bi kanat lazım ama açgözlüyüm ben daha iyisini istiyom

sonuçta genç kontenjanına girmiyor ve yabancı sınırından yiyor

bu herifin son tercihlerinde biraz problem var, ham biraz o açıdan

madem ham hücumcu alıcaz bari genç alıp yontmayı deneyelim derim

Free çiğ köfte bile alamiyorsun nereye beleş olacak?

Birde yedek yazmış adam faal olarak dünyanın en iyi orta sahalardan biri.
Vallahi bu forumun kafa yapısını çözemiyorum bazen

Adam şu anda İtalyan'ın ve Avrupa'nın en önemli orta sahalarından biri

İnteri CL'de iki defa finale çıkaran ve şimdi de ilk 8'e sokan isimlerin başında geliyor

Ama halen beğenilmiyor burada

Ne istiyorsunuz anlamadım ki

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

alakası yok

mesela şu an Lucas Hernandez konuşulsa forumda
istemem derim

Jakobs var, Eren var, Kazımcan var derim
Hernandez aslında hepsinden iyi topçu

fakat yaşı belli
maliyeti belli
bizim ihtiyaçlar belli
Ihtiyaclar arasinda orta saha var ya. Ha o isim hakan degil dersen baska da. Sara var hakana gerek yok demen ṣaṣirtti. Hakan saglikli oldugu surece sarayi malzemeci olarak kullanir

Ben hakan isterim ama en fazla 10m bons ve 5m maaṣa ok. Fazlasina istemem

Ama öncelik olarak genc topcular isterim. Isim olmasina gerek yok, iyi scout edilmiṣ ve ihtiyacimiza uyan profil olsun yeter

Icardi gitmeye okeymis ve para sorun değilmiş maaş açısından.

Sizce bonservis ister miyiz? İstersek kaç isteriz ?
Gitmek istemesi doğal bir olay

Adam kızları ile birlikte olmak istiyor

Ve en doğrusu da bu olur zaten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ihtiyaclar arasinda orta saha var ya. Ha o isim hakan degil dersen baska da. Sara var hakana gerek yok demen ṣaṣirtti. Hakan saglikli oldugu surece sarayi malzemeci olarak kullanir

Ben hakan isterim ama en fazla 10m bons ve 5m maaṣa ok. Fazlasina istemem

Ama öncelik olarak genc topcular isterim. Isim olmasina gerek yok, iyi scout edilmiṣ ve ihtiyacimiza uyan profil olsun yeter
ben iki orta saha istiyom hatta

ama bi tane hareketli, koş koş oyunumuza uygun, prese katılabilecek, top kapabilen ve topla dikine gidebilen adam istiyom, dandik Lemina tarzı, Lemina-Torreira çetin maçlarda ideal ikili onlardan biri olmadığında patlıyoz bunun olmaması için, ve Lemina yaşlanıyor ileride onun yerine koymak için

bi tane de forvet arkası istiyom, son maç Yunus'un yaptıklarını bi seviyede yapabilecek, Yunus'tan iyi olmasına gerek yok onunla dakika paylaşsa da olur, zaten Yunus-Sane de sağ kanatta dakikaları paylaşır Sane'yi biraz hor kullandık ilk devre, neyse özetle geçişte etkili dar alanda iş yapabilen inceci ve son topu iyi kullanan bir 10 numara istiyorum

Hakan iki profile de uymuyor, bir şekilde Sara yahut İlkay giderse isterim Hakan'ı ben de

ben iki orta saha istiyom hatta

ama bi tane hareketli, koş koş oyunumuza uygun, prese katılabilecek, top kapabilen ve topla dikine gidebilen adam istiyom, dandik Lemina tarzı, Lemina-Torreira çetin maçlarda ideal ikili onlardan biri olmadığında patlıyoz bunun olmaması için, ve Lemina yaşlanıyor ileride onun yerine koymak için

bi tane de forvet arkası istiyom, son maç Yunus'un yaptıklarını bi seviyede yapabilecek, Yunus'tan iyi olmasına gerek yok onunla dakika paylaşsa da olur, zaten Yunus-Sane de sağ kanatta dakikaları paylaşır Sane'yi biraz hor kullandık ilk devre, neyse özetle geçişte etkili dar alanda iş yapabilen inceci ve son topu iyi kullanan bir 10 numara istiyorum

Hakan iki profile de uymuyor, bir şekilde Sara yahut İlkay giderse isterim Hakan'ı ben de
Katilirim bu posta

arsenal'i izliyorumda hayvan gibi oynuyolar şlde karşılaşmak istemezdim tek sıkıntı bitiricilikleri zayıf her gelişleri pozisyon oluyor martinelli maymun etti defansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt