Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi’nin kalacagini düsünüyorum

Cikan haberler tamamen pazarlik amaciyla yapiliyor menajeri tarafindan

Biz maas indirimi istiyoruz yari yari’ya,menajeri de ne kadar yüksek tutabilir maasini onun hazirligini yapiyor

Icardi’nin kalacagini düsünüyorum

Cikan haberler tamamen pazarlik amaciyla yapiliyor menajeri tarafindan

Biz maas indirimi istiyoruz yari yari’ya,menajeri de ne kadar yüksek tutabilir maasini onun hazirligini yapiyor
Yari yariya makul bir indirim talebi acikcasi (10 kazandigini varsayarak, tam sozlesme tutarindan emindegilim)
4 5 e evet demesi lazim acikcasi realist olursak

Devre arası transferini unutun 1 2 tane cuesta vari birilerini cakarlar 24 ocaktan sonra maksimum bu olur.

Devre arası transferini unutun 1 2 tane cuesta vari birilerini cakarlar 24 ocaktan sonra maksimum bu olur.

Kaynak Nevzat Dindar. 3-4 transfer olur orta saha olan ilk 11 seviyesinde olur. Diğerleri u23 yabancı ucuza rotasyon için ya tutarsa tarzı transferler olur. Ugarte kiralık+ opsiyon ile verirlerse onu bekliyorum o orta saha için.

Yusuf Demir’i gönderip Fransa Liginde düzenli oynayan herhangi u23 kanat gelsin zaten iş yapar

Romanın alamadığı bize düşecek gibi bir his var içimde. Raspadori veya zirkzee den birini alacaklar. İnşallah bize raspadori düşer

Romanın alamadığı bize düşecek gibi bir his var içimde. Raspadori veya zirkzee den birini alacaklar. İnşallah bize raspadori düşer
Ben fazla limitimiz olduğunu düşünmüyorum ben de çok isterim Raspadori'yi çok iyi olur hücumda kendisi gibi bir seçenek. Lakin Uefa limitini de düşündüğümüzde ben Kiralık + opsiyon Ugarte, 2 tane u 23, Can Armando veya Umut Tohumcu gibi 1 oyuncu. Beklentim bu. Öyle 1 oyuncuya 30 milyon bonservis 6-7 milyon maaş verileceğini sanmıyorum devre arasında.

Limit detayi konusulurken X bir isim/butce icin Brendfort'a Sallai'yi olabileceginden az bir paraya verirlerse cok laf ederim.

Nevzat hakli olabilir

Transfer yapilir ama daha düsük maliyetli oyuncular alinir cünkü mayis ta secim var

Iki sene önce de devre arasi boey satildi yerine bedava’ya aurier geldi

Secim öncesi dursun özbek mali konularda frene basiyor herhangi bir sorun yasamamak icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt