Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar nasıl muhabir daha para kazandığı sporun kurallarını bile bilmiyor.
Yari yariya makul bir indirim talebi acikcasi (10 kazandigini varsayarak, tam sozlesme tutarindan emindegilim)Icardi’nin kalacagini düsünüyorum
Cikan haberler tamamen pazarlik amaciyla yapiliyor menajeri tarafindan
Biz maas indirimi istiyoruz yari yari’ya,menajeri de ne kadar yüksek tutabilir maasini onun hazirligini yapiyor
Devre arası transferini unutun 1 2 tane cuesta vari birilerini cakarlar 24 ocaktan sonra maksimum bu olur.
Devre arası transferini unutun 1 2 tane cuesta vari birilerini cakarlar 24 ocaktan sonra maksimum bu olur.
Ben fazla limitimiz olduğunu düşünmüyorum ben de çok isterim Raspadori'yi çok iyi olur hücumda kendisi gibi bir seçenek. Lakin Uefa limitini de düşündüğümüzde ben Kiralık + opsiyon Ugarte, 2 tane u 23, Can Armando veya Umut Tohumcu gibi 1 oyuncu. Beklentim bu. Öyle 1 oyuncuya 30 milyon bonservis 6-7 milyon maaş verileceğini sanmıyorum devre arasında.Romanın alamadığı bize düşecek gibi bir his var içimde. Raspadori veya zirkzee den birini alacaklar. İnşallah bize raspadori düşer
Yabancı sınırı kalksa lig 2 den çek 2-3 milyondan 7-8 topçu 2 tanesi tutsa Allah bereket versin Türk futbolunun en büyük kamburu yabancı sınırı maleseffransa liginden 6 numara alın, canavar vari olsun
Bendede icardi ve balotelli isteği vardı hep balotellinin hep haberi çıkardı milandayken alamadıydık bi türlüCavani’yi bizim forma ile görmek çok isterdim. 30 sonrası alma şansımız hiç olmadı mı ya da gitmedik mi Falcao istediğimiz dönem vs alamaz mıydık?
Arkadaşın ismini "Azgın Dev" yapalım. @Keramettin TANRIVERDİiçimdeki azgın dev gibi nöbet
Furkan "Dev Azgın" KayaArkadaşın ismini "Azgın Dev" yapalım. @Keramettin TANRIVERDİ