Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maestro yanlış güzelleniyor. Bu adamı geçen seneden beri alalım diyorum ama asla bi 6 numara falan değil üstüne ilk 11 oyuncumuz hiç değil. Bu adam sadece rotasyonda topla dribling yapabilecek, ön alan baskısına yardımcı olabilecek genç atletik bir oyuncu, bu kadar. Daha fazlası asla değil. Lemina veya Torreira'nın ikamesi de asla olamaz. Yani Torreira yok ama Maestro var en azından diyemezsiniz, aradaki fark dağlar kadar.

Yani adamı Busquest gibi anlatıp durmayın.
Emre özcana kız nedimcim

Renes forumunu okudum caoi sisse için pek iyi yorumlar göremedim nzonzi muamelesi çekmişler

Dzelil
Ariasın oyuncu profili itibariyle bizde başarılı olmama ihtimali çok düşük

CWCde izleyip çok beğenmiştim niye ilgimiz yok anlamıyorum

Dennisin olduğu maçları izledim ama dikkat etmemişim demek ki gözüme çarpmadı
Yav resmen arias şu anda tam ihtiyaç olan profil

Os oynayabiliyor, sağ kanat oynuyor, yere sağlam basıyor pres oyununa yatkın, yabancılık çekmez el patron var. 1 sene boyunca ilgilendik almadık olacak iş değil

Emre özcana kız nedimcim

Yav tabii renktaşım, sorun şu oyuncu yanlış anlatılıyor, yarın gelse taraftarda da beklenti de yanlış olacak.

Maestro son 15-20 dk Torreira'nın yerine oyuna girebilir, iş yapar.
İç sahamızdaki kolay maçlarda Torrik 1 devre oynar, 2. devre Maestro girebilir vs.

Ama zaten Lemina ile hiç alakası olmadığı gibi açıkçası ne İlkay ne Sara kesilir Maestro oynasın diye. Dünyanın hiçbir yerinde de hiçbir TD bunu yapmaz yapan da öküzdür zaten.

Sıralı şekilde

1. Lemina tarzı orta saha
2. Forvet arkası / 2. Forvet
3. Sağ Bek (Alternatif)

Sağ bek alınırsa Singo bek yerine stopere de alternatif olabilir.

Stoper alınması şu aşamada 30 milyon verip mevkisini tam anlamadığımız Singo varken mantıksız.

İlk iki madde olmazsa olmazlar.
Takımda gs seviyesinde sadece 2 stoper varken hala nasıl önceliklendirmiyonuz ben anlamıyorum.

Singo öyle ya da böyle sağ bekte oynayacak stoperle alakası yok, stoper yedeğine de yazamayız o maliyetle zaten.

Davinson ve aponun koca devre sakatlanmadan oynaması şans tamamen, 2sinden biri zortlasa sezonu kaybetmiştik belki arada bir leminayı koymaya benzemez

Maestro yanlış güzelleniyor. Bu adamı geçen seneden beri alalım diyorum ama asla bi 6 numara falan değil üstüne ilk 11 oyuncumuz hiç değil. Bu adam sadece rotasyonda topla dribling yapabilecek, ön alan baskısına yardımcı olabilecek genç atletik bir oyuncu, bu kadar. Daha fazlası asla değil. Lemina veya Torreira'nın ikamesi de asla olamaz. Yani Torreira yok ama Maestro var en azından diyemezsiniz, aradaki fark dağlar kadar.

Yani adamı Busquest gibi anlatıp durmayın.
Busquets aramiyoruz ki lan zaten :d

Takımda gs seviyesinde sadece 2 stoper varken hala nasıl önceliklendirmiyonuz ben anlamıyorum.

Singo öyle ya da böyle sağ bekte oynayacak stoperle alakası yok, stoper yedeğine de yazamayız o maliyetle zaten.

Davinson ve aponun koca devre sakatlanmadan oynaması şans tamamen, 2sinden biri zortlasa sezonu kaybetmiştik belki arada bir leminayı koymaya benzemez

Oynayabilecek Kaan, Lemina, Singo ve Arda varken zor bence.

Evet 2 kişi çok dominant Sanchez ve Bardakçı. Üçlü oynamadığımız sürece mevcutta da bu isimlerden giden olmadıkça alınacağını sanmıyorum.

Devre arası tandemi kökten değiştirmek asıl sıkıntı. Uyum önemli. Sakatlık durumunda tabi ki sıkıntılı olur. Skriniar da geçen sene üst düzey olmasına rağmen Fb’ye bana göre şampiyonluk yarışında kaybettirdi çok kritik 2-3 hatası ile, genel olarak iyi de oynasa.

Busquets gibi herif bile çok zorlanırdı bizde bu arada çok kaliteli olduğundan kotarırdi muhtemelen ama bazen küfür de yerdi :asd: öyle muthis bir oyunumuz var :d

Valla Busquets'i hepimiz izledik hani sanki hiç bilmiyormuşsun gibi anlatmayayım da

Ben hayatımda bu kadar rakibi boşa çıkartmayı başaran, topu ayağına aldığı an "la durun benim canım ne isterse öyle oynanır" modunda takılan bu kadar soğuk kanlı bi 6 numara görmedim. -ki Viera'nın hastasıyımdır onda bile böyle bir beceri yoktu bence.

Adama 3 kişi basarken bile bir gram panik yapmıyordu inanılmaz bi psikolojik üstünlüktü Barça adına.

Samsun eyübü istiyo musaba da 5750 imiş yanına kutucu yusuf berkandan birini ekleyip takas yapak o kadar iyiyse

Eyüp yusuf berkan kutucu= musaba celil bitti gitti

Seneye listeye jankat celil gökdeniz ve yunusu yazarız kulüpten yetişme

Samsun eyübü istiyo musaba da 5750 imiş yanına kutucu yusuf berkandan birini ekleyip takas yapak o kadar iyiyse
Adamin serbest kalmasi 5.75 kuluple gorusmuyorlar ki. Senin dedigin kuluple pazarliga girer biz onlari konusurken maddeyi yatirdiklarindan onlar alır yine.

Sıralı şekilde

1. Lemina tarzı orta saha
2. Forvet arkası / 2. Forvet
3. Sağ Bek (Alternatif)

Sağ bek alınırsa Singo bek yerine stopere de alternatif olabilir.

Stoper alınması şu aşamada 30 milyon verip mevkisini tam anlamadığımız Singo varken mantıksız.

İlk iki madde olmazsa olmazlar.
Ilk 2 gelse razıyım.

Musaba izledigim maclarin hepsinde final aninda sicip batiran bir adam.Topla gidiyor da fenerdeki maxim kadar da gidemiyor mesela bence.Ustelik genc kuralinada uymuyo 25 yasinda.Napcaz bu herifi ? 20 felan olsa yasi belki derdik de su haliyle luzumsuz olmazmi.Benzer seyleri yapabilecek daha genc yasta biri bulunur o paraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt