Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maximen dribling konusunda pl zamanlarinda ozel bir adamdi ya musabayla ayni cumlede kullandigim icin kendime sövdüm

Renes forumunu okudum caoi sisse için pek iyi yorumlar göremedim nzonzi muamelesi çekmişler
Yazın hem sol stoperlerini hem bu çocuğun epey videolarini izledim. Fena değildi ama asla hızlı değil. Mesela Cisse Sara felaket ikili olurlar.
En fazla 4 - 5 milyonluk deneme olur.
Stoper olan da ayağına çok hakimdi. Mesela kornere gidecek topu Zidane çalımı atarak hem rakibi ekarte etti hem de topu çıkardı.

Suan 12+2 olan yabanci kurali seneye (yine degistirmezlerse) 10+4 olacak.

Yusuf'u sayma o zaten yolcu, bizde ne +2 icin ne de gelecek sezon +4 icin bir tane uyan oyuncumuz yok. Geri gelecek olan Jelert'i falan sayma onlarin burada yeri yok.

Kisaca elalemin 23 yas uzerinde olan yabancisini Super Lig'den almaya gerek yok bir defa senin hedefin baska, onlarin hedefi baska. Buyuk takimda is yapacak oyuncular ariyoruz sonucta.

Genc oyuncu alinmali bundan kacis yok kural bunu soyluyor zaten.

Devre arasinda mevcut "10 yabancidan" kimsenin gonderilecegini de dusunmuyorum zaten kadro genis degil diyoruz, olaya oyle bakinca diger +2 icin musait transferleri goz onune alinca bunlar kiralik olabilir. Yoksa hepsiyle uzun vadeli sozlesme yaparsan yeni sezonda transfer donemi geldiginde ne yapacagiz diye dusunmeler baslar.

Yazın hem sol stoperlerini hem bu çocuğun epey videolarini izledim. Fena değildi ama asla hızlı değil. Mesela Cisse Sara felaket ikili olurlar.
En fazla 4 - 5 milyonluk deneme olur.
Stoper olan da ayağına çok hakimdi. Mesela kornere gidecek topu Zidane çalımı atarak hem rakibi ekarte etti hem de topu çıkardı.
Fransada 3-5 kağıda vardır ya bi sürü iyi os

Bana bulamıyoruz desinler wyscoutun şifresini versinler yeminle bulurum 3-5 tane sağlam genç

Baumgardner'in yaşı 27'ye geliyor.
Senede 7 milyon kazanma yaşına gelmiş midir?

Yaw alper iftira attın sallıyon diye kanıtı koydum önüne özür dile geç işte
Genel anlamda salladigini sen soyluyorsun zaten izlemeden oyuncu onerdim diyen ben miydim?

Bugunluk cer cop onerme kontenjanin doldu bu vaziyetle yarin tekrar biraktigin yerden devam edersin. Daha serbest kalma bedeli odendiginde kulubun soz hakki olmadigini bilmeden yorum yapiyorsun uzerine.

Lemina,torreira ve ilkay fit olduklari sürece oynayacaklar

Hatta yunus’u bile on numara da kullanmak zorundayiz yer acmak icin

Yani orta saha’ya alinacak oyuncu’nun profil olarak lemina gibi olmasi gerekiyor kabul ama lemina iyi durumdaysa her türlü lemina oynar

Lemina’yi ekonomik sekilde kullanmamizi saglayacak bir alternatif oyuncu gerekiyor ve en az lemina kadar iyi olmali

Burda bahsedildigi gibi lemina kronik sakat degil,wolves da senelerce oynadi sakatlanmadan cünkü hafta da iki mac varsa birinde sonradan girdi digerinde maca basladi

Biz bunu yapamadigimiz icin adam sakatlaniyor

Anthony Dennis’in peşinde Avrupa’nın her büyük liginden taleb var, 15-18 milyon aşağısı bırakmazlar, ve kendisi gelmek ister mi o da soru işareti, Premier Lig’den talebi var mesala.
Maestro ise Fener’e gidecek gibi duruyor. Yani kısacası bizim yönetim bunların ikisini de beceremez bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt