- 3 Haziran 2015
- 56.917
- 66.051
- 4.143
Musaba ismi bizimle anılması bile skandal jimmy durmaz ayarında bir topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmem, sen genelde salladigin icin ona da birsey yazarsin diye dusunmustum.
Yazın hem sol stoperlerini hem bu çocuğun epey videolarini izledim. Fena değildi ama asla hızlı değil. Mesela Cisse Sara felaket ikili olurlar.Renes forumunu okudum caoi sisse için pek iyi yorumlar göremedim nzonzi muamelesi çekmişler
Gs varken fbye kim giderAdamin serbest kalmasi 5.75 kuluple gorusmuyorlar ki. Senin dedigin kuluple pazarliga girer biz onlari konusurken maddeyi yatirdiklarindan onlar alır yine.
Samsunun söz hakkı yok ki kıllik yapsın yav hamsilerden burağı 5 milyonluk serbest kalma bedelini yatirip alırken onların söz hakkımi vardı.Gs varken fbye kim gider
Samsun da bize verir fbye kıllığına
18 sayfayi komple translate yapip okudun mu?
Fransada 3-5 kağıda vardır ya bi sürü iyi osYazın hem sol stoperlerini hem bu çocuğun epey videolarini izledim. Fena değildi ama asla hızlı değil. Mesela Cisse Sara felaket ikili olurlar.
En fazla 4 - 5 milyonluk deneme olur.
Stoper olan da ayağına çok hakimdi. Mesela kornere gidecek topu Zidane çalımı atarak hem rakibi ekarte etti hem de topu çıkardı.
Biz devreye girersek musaba bize gelmek isterSamsunun söz hakkı yok ki kıllik yapsın yav hamsilerden burağı 5 milyonluk serbest kalma bedelini yatirip alırken onların söz hakkımi vardı.
Yaw alper iftira attın sallıyon diye kanıtı koydum önüne özür dile geç işte18 sayfayi komple translate yapip okudun mu?
Genel anlamda salladigini sen soyluyorsun zaten izlemeden oyuncu onerdim diyen ben miydim?Yaw alper iftira attın sallıyon diye kanıtı koydum önüne özür dile geç işte
Gelmez diyorlardı reisBaumgardner'in yaşı 27'ye geliyor.
Senede 7 milyon kazanma yaşına gelmiş midir?